4 brezplačne spletne delavnice v okviru pospeševalnika STARTdigital: Štartaj svoj digitalni posel!

4 brezplačne spletne delavnice v okviru pospeševalnika STARTdigital: Štartaj svoj digitalni posel!

24. 06. 2020 - 06. 07. 2020

na spletu

Datum: od 24. junija do 6. julija 2020, od 15. do 19. ure

Digitalno = globalno! Danes zmagujejo poslovni modeli, ki imajo splet v svojem DNA zapisu, pa naj ponujajo spletne aplikacije ali pa avtomobile. Mladi podjetnik že 10 let izvaja intenziven program za vse bodoče in nove podjetnike, ki imajo željo zgraditi vitko podjetje in agilno preveriti svoj poslovni model.     

Do sedaj je bil program zastavljen splošno, potekal je v obliki srečanj v živo. V letošnji izvedbi sledijo aktualnim trendom digitalizacije in se zato popolnoma osredotočajo na spletne poslovne modele. Vabijo te, da prijaviš svojo poslovno idejo ali še svež posel v pospeševalnik STARTdigital.

Kaj ponuja STARTdigital?

STARTdigital je intenziven podjetniški program namenjen tistim, ki imate svojo idejo in bi jo radi pretvorili v uspešen spletni posel, pa ne veste kako začeti. Izkušeni predavatelji in mentorji vas bodo usmerili na pravo pot. Cilj programa je, da v 3 tednih od začetka do konca pospeševalniškega programa vašo poslovno idejo evalvirajo, jo stestirajo na trgu ter ji najdejo ustrezen poslovni model.

STARTdigital je podjetniški pospeševalnik, ki ti ponuja:

  • 4 “hands on” delavnice praktičnih, ekspertnih predavateljev
  • Delo v majhni skupini podjetnikov
  • Svetovanje za postavitev tvojega poslovnega modela na spletu

STARTdigital  sestavljajo 4 delavnice, vsaka traja 4 šolske ure. Število udeležencev je omejeno. Vmesni čas bo namenjen izpolnjevanju domače naloge vezane na vašo idejo. Nalogo bo udeleženec prejel na vsaki delavnici.

Na delavnicah bodo izkušeni predavatelji in podjetniki govorili o razvoju ideje in oblikovanju poslovnega modela na spletu, analizi trga, testiranju vaših produktov in spletnega marketinga.

Vaše ideje bodo temeljito evalvirali, svetovali glede poslovnega modela, se podučili o tem kako raziskati trg in preveriti poslovni model po principu vitkega podjetja. Seveda bodo na voljo tudi za vaša konkretna vprašanja, ki se bodo pojavila tekom programa. Delo bo potekalo v manjši skupini. Prijavite se lahko samo na celoten sklop štirih delavnic.

Ob koncu pospeševalnika se bo najboljšim podjetnikom ponudila možnost mentoriranja in ekspertnega svetovanja v obdobju 3 mesecev, ki bo obsegalo svetovanja s področja zahtevnega prava, digitalnega marketinga ter intelektualne lastnine.

Pripravili so naslednje delavnice:

  • Delavnica: Evalvacija poslovne ideje v praksi 

Datum: 24. junij 2020, od 15. do 19. ure

Predavatelj:  Blaž Zupan

  • Delavnica: Analiza trga in testiranje produkta 

Datum: 26. junij 2020, od 15. do 19. ure

Predavatelj:  Blaž Zupan

  • Delavnica: Kako izoblikovati dober poslovni model 

Datum: 30. junij 2020, od 15. do 19. ure

Predavatelj: Blaž Zupan

  • Delavnica: Testiranje produkta s pomočjo Facebook oglaševanja

Datum: 6. julij 2020, od 15. do 19. ure

Predavatelj: Marko Sekulič

Udeležba na delavnicah je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj