Sejem socialnih podjetij »PRIDNE ROKE 2013« v sklopu Nacionalnega foruma socialnega podjetništva, Ljubljana

Sejem socialnih podjetij »PRIDNE ROKE 2013« v sklopu Nacionalnega foruma socialnega podjetništva, Ljubljana

26. 11. 2013

Datum: 2. december 2013, med 9.00 in 17.00 uro

Kraj: v preddverju dvorane Povodni mož na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani

SPIRIT Slovenija, javna agencija vas vabi k sodelovanju na Sejmu socialnih podjetij »PRIDNE ROKE 2013«, ki bo potekal v ponedeljek, 2. decembra 2013, med 9.00 in 17.00 uro v preddverju dvorane Povodni mož na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Sejem poteka v sklopu Nacionalnega foruma socialnih podjetij 2013: "Investirajmo v neizkoriščene potenciale Slovenije".

Sejem je namenjen promociji izdelkov in storitev socialnih podjetij, predstavitvi primerov dobrih praks spodbujanja socialnega podjetništva v slovenskih občinah in medsebojnemu povezovanju in sodelovanju socialnih podjetij.

Organizatorji sejma vabimo registrirana socialna podjetja, zadruge in druge pravne osebe, ki poslujejo po načelih socialnega podjetništva, da na sejmu predstavijo svoje poslovne dejavnosti in na stojnicah obiskovalcem sejma tudi prodajajo izdelke in storitve.

Udeležba na sejmu je za razstavljavce in udeležence sejma brezplačna.

Število razstavnih mest je omejeno, zato bomo omogočili sodelovanje prijavljenim razstavljavcem upoštevajoč vrstni red prijave do zapolnitve mest.

Prijave: Prijave z izrazom interesa za razstavljanje na sejmu Pridne roke, pošljite na e-naslov: info@fsp.si do četrtka 28. 11 .2013, do 12.00 ure.

Organizatorji si pridržujemo pravico, da med prijavljenimi razstavljavci prednostno omogočimo predstavitev na sejmu pravnim osebam registriranim, kot socialna podjetja v skladu z Zakonom o socialnem podjetništvu.

O izboru razstavljavcev bomo vse prijavljene obvestili v četrtek 28.11.2013 do 17.00 ure.

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj