S SPIRIT Slovenija lažje na sejme v tujini

S SPIRIT Slovenija lažje na sejme v tujini

18. 09. 2018

Vir in informacije: Delo, 3. 9. 2018, www.delo.si

Do 21. septembra 2018 lahko podjetja posredujejo interes za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019.

Javna agencija SPIRIT Slovenija nadaljuje organizacijo in izvajanje skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini, v okviru katerih krije stroške neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov in vpisa v katalog. Poleg tega se s sejmišči dogovarja za najboljšo možno lokacijo razstavnega prostora, poskrbi za najem tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v katalog ter podjetjem svetuje, kako se na sejemsko predstavitev kar najbolje pripraviti. Podjetja krijejo stroške postavitve stojnice, službenih poti zaposlenih in prisotnosti osebja na stojnici.

Na mednarodnih sejmih v tujini slovenska podjetja predstavijo svoje izdelke in storitve, pridobijo nove poslovne kontakte, povečajo možnosti za sklepanje poslov in spoznajo svojo konkurenco ter trende v posamezni panogi.

K posredovanju interesa za udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019 so vabljena podjetja, panožna združenja, sekcije in grozdi oziroma druga interesna gospodarska združenja.

Pri iskanju informacij o sejmih si lahko pomagate z bazami sejmov (Auma in ExpoDataBase).

Na podlagi zbranih predlogov bo pripravljen program agencije za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini, ki se bodo izvajale v naslednjem letu.

Podjetja lahko interes za udeležbo na skupinskih predstavitvah na sejmih v letu 2019 pošljete z elektronskim obrazcem do petka, 21. septembra 2018.

Vabila za udeležbo na posameznih sejmih bodo objavljena na spletnem portalu: www.izvoznookno.si.

Več informacij je na voljo na spletni strani: www.izvoznookno.si.

***

Letos je SPIRIT Slovenija organiziral skupinske predstavitve na sejmih ARAB HEALTH v Dubaju, CeBIT v Hannovru, EUROSATORY v Parizu in IMM v Kölnu, sledijo pa še predstavitve na sejmih MAISON&OBJET v Parizu, IBA v Münchnu, METSTRADE v Amsterdamu in BIENNALE INTERIEUR v Kortrijku.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj