OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Programi usposabljanja za učitelje, profesorje in študente pedagoških fakultet, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Programi usposabljanja za učitelje, profesorje in študente pedagoških fakultet, Ljubljana

27. 08. 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija razpisuje brezplačna usposabljanja v poletnih in jesenskih mesecih za učitelje, profesorje in študente pedagoških fakultet.

Dvodnevna delavnica (16 ur) v okviru katere udeleženci pridobijo izkušnje in znanja za izvajanje aktivnosti po metodologiji Design Thinking.

- Drugi termin: 27. - 28. september 2018, Ekonomska srednja šola (dvorana v mansardi), Roška cesta 2, Ljubljana

Dvo in pol dnevna delavnica v kateri so udeleženci aktivno vključeni v kreiranje, preverjanje in predstavitev poslovnih idej po metodologiji Lean.

- 20. - 22. september 2018, Ekonomska srednja šola (dvorana v mansardi), Roška cesta 2, Ljubljana

Metode ter tehnike, s katerimi bodo udeleženci izobraževanja dosegli hitrejše zaznavanje problemov ter se naučili smotrne uporabe posameznih tehnik pri iskanju rešitev problema, bodo najprej prikazane z demonstracijskimi tehnikami, nato jih bodo udeleženci osvojili prek študij primerov, z uporabo gradiva s problemsko naravnanimi vsebinami ter kasnejšo diskusijo.

- 6. in 15. oktober 2018, Ekonomska srednja šola (dvorana v mansardi), Roška cesta 2, Ljubljana (PRIJAVE SO ZAKLJUČENE - možen vpis na čakalno listo v primeru odpovedi že prijavljenih oseb)

- 25. oktober in 13. november 2018, Ekonomska srednja šola (dvorana v mansardi), Roška cesta 2, Ljubljana (PRIJAVE SO ZAKLJUČENE - možen vpis na čakalno listo v primeru odpovedi že prijavljenih oseb)

- 23. november 2018, Ekonomska srednja šola (dvorana v mansardi), Roška cesta 2, Ljubljana (PRIJAVE SO ZAKLJUČENE - možen vpis na čakalno listo v primeru odpovedi že prijavljenih oseb)

Dvodnevna delavnica v kateri so udeleženci/učitelji aktivno vključeni v proces pospeševanja idej in inovacij s kombiniranjem metodologij, tehnologij in prostora.

- 13. in 14. september 2018, Ekonomska srednja šola (dvorana v mansardi), Roška cesta 2, Ljubljana

Udeležba na usposabljanjih je brezplačna.

Prijava: Na posamezna usposabljanja se lahko prijavite preko spletnega obrazca.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: izzivimladim@spiritslovenia.si.

Izvedbo usposabljanj financira Ministrstvo gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj