Poslovno srečanje s CIMOSOM za dobavo sestavnih delov in storitev za njihove proizvode

Poslovno srečanje s CIMOSOM za dobavo sestavnih delov in storitev za njihove proizvode

11. 05. 2010

Datum: 26. maj 2010, od 10.00 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih podjetja Cimos d.d., C. Marežganskega upora 2, Koper

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) v sodelovanju s podjetjem Cimos d.d. pripravlja hišni sejem in poslovno srečanje, ki bo v sredo, 26. maja 2010, od 10. do 15. ure v prostorih podjetja Cimos d.d., C. Marežganskega upora 2, Koper.

Namen hišnega sejma je poiskati nove poslovne priložnosti za člane OZS. Cimos bo predstavil svoje nabavne potrebe na področju struženja, hladnega kovanja, preoblikovanja cevi, izdelave vzmeti, brizganja plastike, izdelave gumijastih delov, izdelkov na osnovi jeklenih pletenih žic, površinske zaščite in kovanja v toplem stanju. Za vse izdelke, ki jih potrebujejo, bo na voljo tudi tehnična dokumentacija. Za udeležence bodo organizirali tudi individualne pogovore z nabavniki Cimosa, ki bodo ob ustreznih ponudbah pripeljali do novih poslov.

Okvirni program dogodka:

10.00

Sprejem in registracija udeležencev

10.30

- Uvodni pozdravi

- Predstavitev podjetja Cimos d.d. in možnosti sodelovanja

11.30

Individualni poslovni razgovori z potencialnimi podizvajalci

15.00

Zaključek poslovnega srečanja

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Prosijo vas, da svojo udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico najkasneje do 20. maja 2010. Število mest na dogodku je omejeno in glede na širok spekter Cimosovih dobavnih potreb pričakujejo, da bodo prosta mesta hitro zasedena, zato vašo prijavnico pošljite čim prej in si zagotovite udeležbo na poslovnem srečanju.

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije v zvezi s prijavo in izvedbo pokličite na telefonsko številko: (01) 58 30 557 ali pišite na elektronski naslov: gregor.primc@ozs.si. Kontaktna oseba je Gregor Primc.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj