Brezplačno predavanje - »Pravilno branje bilanc«

Brezplačno predavanje - »Pravilno branje bilanc«

11. 06. 2013

Datum: 17. junij 2013, od 9.00 do 11.00 ure

Kraj: Mrežni podjetniški inkubator Vrelec, Prvomajska 35, Rogaška Slatina

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o. v sodelovanju z Razvojno agencijo Sotla vabi na brezplačno predavanje z naslovom: »Pravilno branje bilanc«, ki bo potekal v ponedeljek, 17. junija 2013, od 9.00 do 11.00 ure v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Vrelec, Prvomajska 35, Rogaška Slatina.

Iz vsebine:

  • Razumevanje vsebine računovodskih izkazov - bilance stanja in izkaza poslovnega izida.
  • Poslovne odločitve in računovodski izkazi.
  • Obravnavali bodo 9 ključnih kazalnikov in standardov, s pomočjo katerih lahko hitro in učinkovito ocenite finančno stanje podjetja.
  • Na seminarju boste prejeli tudi šablono, s katero boste v 10-15 minutah preverili naslednje postavke finančnega stanja podjetja: denarni tok,ali je stranka dober plačnik, kako redno plačuje dobaviteljem ali so v podjetju "prikrili" izgubo iz dejavnosti.
  • Spoznali boste praktično orodje za finančno oceno podjetij, ki ga boste lahko vsakodnevno uporabljati za oceno vaših poslovnih partnerjev. Orodje je zasnovano tako, da podatke iz Ajpesove baze v dveh potezah le kopirate v orodje in kazalniki se bodo avtomatično izračunali. Kazalniki so opremljeni s standardi po sistemu semaforja, iz katerega je takoj razvidno katero področje (likvidnost, zadolženost, dodana vrednost.…) je problematična v podjetju.

Predavatelj: Uroš Trojar, MBA

Predavanje je brezplačno.

Prijave: Udeležbo je potrebno potrditi najkasneje do petka, 14. 6. 2013 po e-pošti: recepcija@inkubator-rs.si ali po telefonu: (03) 620 26 00. Kontaktna oseba: ga. Katja Kolarič.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj