Brezplačno usposabljanje - »Podjetnost in turizem« - II. del, Pivka

Brezplačno usposabljanje - »Podjetnost in turizem« - II. del, Pivka

07. 03. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 6. april 2023, ob 16.30 uri

Kraj: Krpanov dom Pivka

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1.sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje - »Podjetnost in turizem« - II. del.

Usposabljanje je namenjeno podjetnikom na področju turizma. V drugem delu delu boste spoznavali inovativnost v turizmu. Na primerih dobrih praks in lastnih primerih vam bodo pokazali, kaj sploh inovativnost v turizmu je in zakaj je tako pomembna. Kaj kot inovativno razume Slovenska turistična organizacija? Nam inovativnost dejansko omogoča ali prinese boljši poslovni rezultat?

Vsebina:

  • Razvoj produkta
  • Povpraševanje/ponudba
  • turizem
  • digitalizacija
  • inovativnost v turizmu
  • storytelling

Predavatelj:  Društvo AIRTH - Gibanje FromZero se je razvilo iz TourismFromZero in AIRTH. Skupaj z UP FTS sTOUdio Turistica so zgradili družbeni startup LocalsFromZero, ki se je združil s Fairbnb.coop. Zdaj uporabljajo izkušnje nastajajočega konzorcija za skupno raziskovanje, poučevanje in oblikovanje sektorja dela in prostega časa.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno 4. 4. 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj