Podaljšanje roka za razpis AMULET

Podaljšanje roka za razpis AMULET

19. 07. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Enterprise Europe Network, 7. 7. 2022, https://een.si/

Razpis AMULET (The Advanced Materials & Manufacturing United for LightwEighT) je namenjen malim in srednje velikim podjetjem iz avtomobilskega, vesoljskega, aeronavtičnega, energetskega in/ali gradbenega sektorja, ki se ukvarjajo z rešitvami na področju sodobnih lahkih materialov (zlitine lahkih kovin, keramični kompoziti, kompoziti na osnovi polimerov), ki hkrati stremijo k znižanju emisij CO2.

Na razpis se lahko prijavijo manjši konzorciji z dvema oziroma največ tremi malimi in srednje velikimi podjetji ter se potegujejo za finančna sredstva do 120.000 evrov (do 60.000 evrov za posamezno podjetje), podporo pri tehničnem razvoju projekta in usposabljanje na področju poslovnih vsebin.

Več o pogojih najdete v Vodiču za prijavo (Guide for Applicants).

Okvirna višina skupnih sredstev za razpis je 1.277.000 evrov, pri čemer vsak konzorcij prejme do največ 120.000 evrov (do 60.000 evrov na posamezno podjetje).

Rok za prijavo je podaljšan do 20. julija 2022, do 17.00 ure. Izbrani konzorciji bodo prejeli do 120.000 evrov, pri čemer posamično podjetje lahko prejme do 60.000 evrov, vključno s podporo pri tehničnem razvoju rešitve in vsebinsko podporo na poslovnem področju.

Informacije v zvezi z razpisom in prijavo so dostopne na spletni strani projekta AMULET oziroma pri Vesni Butinar z Instituta ''Jožef Stefan'' preko e-naslova: vesna.butinar@ijs.si.

Razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani Fundingbox.

Na razpisni strani Amulet so na voljo podrobne informacije in obrazec za prijavo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj