PROJEKT 310: Nepovratna sredstva za zamenjavo kompresorjev, frekvenčnih pretvornikov in nove razsvetljave v Vašem podjetju!

PROJEKT 310: Nepovratna sredstva za zamenjavo kompresorjev, frekvenčnih pretvornikov in nove razsvetljave v Vašem podjetju!

26. 04. 2013

Brezplačna delavnica in ogled dobre prakse!

Datum: 8. maj 2013, od 9.00 do 14.00 ure

Kraj: Cinkarna Celje, Kidričeva 26, Celje

Pridružite se na brezplačni delavnici in ogledu dobre prakse v podjetju CINKARNA CELJE d.d. S prijavo boste sodelovali na zanimivem interaktivnem dogodku, kjer boste pridobili informacije o nepovratnih sredstvih, si izmenjali izkušnje o različnih projektih ter si ogledali primer podjetja, ki je v svoje delovanje s pomočjo nepovratnih sredstev uvedlo učinkovito rabo energije. V okviru druženja boste lahko spoznali nove partnerje in skupaj oblikovali nove projekte.

Tematika:

  • nepovratna sredstva,
  • učinkovita raba energije (zamenjava razsvetljave, vgradnja frekvenčnih pretvornikov, zamenjava kompresorjev, vgradnja črpalk z energetsko učinkovitimi pogoni).

Svoje bogate izkušnje bodo z vami delili:

  • Tjaša Milošič, TIKO PRO d.o.o. bo z vami delila znanje in izkušnje o pridobivanju nepovratnih sredstev za slovenske in evropske projekte;
  • Predstavniki podjetja Cinkarna Celje d.d. bodo postavili na ogled svojo investicijo
  • Različni dobavitelji, ki so sodelovali pri projektu.

Program

Prijave: Prijavite se lahko tukaj ali na e-naslovu: info@prihrani-energijo.si.

Oglejte si tudi spletno stran www.projekt310.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj