Še 4 dni za prijavo na tekmovanje Start:up leta

Še 4 dni za prijavo na tekmovanje Start:up leta

12. 03. 2013

Vir in informacije: Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije, d.o.o. (RC IKT d.o.o.), 11. 3. 2013, www.rcikt.com

Čez 4 dni poteče rok za prijavo na tekmovanje Start:up leta 2013. Start-up podjetja se s poslovnim načrtom lahko prijavijo do vključno 15. marca preko spletne strani: www.startup.si in kandidirajo za laskavi naziv »Slovenski start-up leta 2013«, denarno nagrado 10.000 EUR, kristalni kipec in izobraževalni progam CEED Slovenia ter pridobijo do 25 točk od 100 možnih na razpisu za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniškega sklada.

Šesti krog tekmovanja Start:up leta

V preteklih petih krogih je na tekmovanju sodelovali že 259 slovenskih start-up podjetij. Dogodkov organiziranih v okviru tekmovanja se je udeležilo več kot 3500 udeležencev. Letošnji šesti krog se je pričel 6. februarja s podjetniškim forumom 100% Start:up, nadaljeval s štirimi road-show dogodki v Mariboru, Novi Gorici, Kranju in Celju. Za pripravo zmagovitega poslovnega načrta, pa so v začetku marca organizatorji v Ljubljani pripravili tudi celodnevno praktično delavnico.

Rok za prijavo je 15. marec.

Prijave: Prijava na tekmovanje Start:up leta je mogoča najkasneje do 15. marca preko spletne strani: www.startup.si. Glavni pogoj za sodelovanje je formalna prijava preko spletnega obrazca, katerega ključni del je tudi vsebinsko celovit poslovni načrt z jedrnatim povzetkom. Podjetje na dan prijave ne sme biti starejše od treh let.

Subvencija za zagon podjetja P2 in nagrade

Start:up leta je že tradicionalno povezan s ponudbo Slovenskega podjetniškega sklada za start-up podjetja, ki bo letos ponovno omogočil, da si bodo udeleženci tekmovanja z dobro uvrstitvijo lahko pridobili do 25 točk od skupno 100 možnih v okviru razpisa P2.

Najboljše start-up podjetje bo razglašeno 15. maja na podjetniški konferenci PODIM in bo pridobilo laskavi naziv »Slovenski start-up leta 2013«, kristalni kipec, denarno nagrado 10.000 EUR za razvoj podjetja in vstopnico za izbran izobraževalni program CEED Slovenia.

Organizatorji: Nosilec tekmovanja Start:up leta je Tovarna podjemov. Soorganizatorji tekmovanja so Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovenski podjetniški sklad, Tehnološki park Ljubljana, RC IKT iz Kranja in Primorski tehnološki park. V tekmovanju že tradicionalno kot strateška partnerja iz gospodarstva sodelujeta Nova KBM s svojim Podjetniškim centrom NKBM in Microsoft Slovenija z Microsoft innovation centrom. Strateški nacionalni partner tekmovanja je Združenje inkubatorjev in tehnoloških parkov Slovenije.

Dodatne informacije: Urban Lapajne, organizacijski vodja tekmovanja, GSM: 041 372 418, e-naslov: urban.lapajne@tovarnapodjemov.org, Spletna stran: www.startup.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj