Start-up teden 2011

Start-up teden 2011

09. 08. 2011

Datum: od 3. do 7. oktobra 2011

Kraj: Avstrija, Dunaj

Evropski start-up festival za osrednjo in vzhodno Evropo bo potekal od 3. do 7. oktobra 2011 na Dunaju v Avstriji. Prireditev, ki bo trajala 5 dni, bo potekala v znamenju druženja start-up podjetij, investitorjev in ljubiteljev tehnologije.

Prireditev organizira mlada organizacija STARTEurope, z namenom povezati evropska start-up podjetja. Na prireditvi bodo prisotni udeleženci iz 35 držav, na več kot 30 dogodkih bo v petih dneh nastopalo prek 70 govorcev iz vsega sveta.

Dogodka se bo udeležilo izbranih 50 start-up podjetij, ki bodo prejela po 2 brezplačni vstopnici za prireditev. Pogoj za sodelovanje na izboru je, da podjetje ni starejše od dveh let. Iščejo predvsem podjetja s področja internetne in mobilne tehnologije iz držav vzhodne Evrope in nemško govorečih držav.

Rok: Rok za prijavo je 10. avgust 2011.

Prireditev bo prva dva dneva potekala le za izbranih 50 start-up podjetij, ki bodo v tem času s pomočjo izkušenih podjetnikov, investitorjev in poslovnih angelov pridobivala dragocene izkušnje in se učila razumevanja delovanja trga, poleg tega pa bodo lahko predstavila svoje poslovne ideje in ugotovila, ali le-te v praksi sploh delujejo. Na koncu bo izbran zmagovalec, ki bo prejel tudi medijsko podporo s strani partnerja TechCrunch.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj