Brezplačen seminar – »Kako poslovati v Ukrajini«

Brezplačen seminar – »Kako poslovati v Ukrajini«

15. 02. 2011

Datum: 24. februar 2011, ob 15.00 uri

Kraj: JAPTI, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, v  veliki sejni sobi / I. nadstropje

JAPTI organizira za vsa slovenska podjetja, ki so zainteresirana za vstop na ukrajinski trg brezplačen seminar - »Kako poslovati v Ukrajini«. Seminar bo potekal v četrtek, 24. februarja 2011, ob 15.00 uri na Javni agenciji za podjetništvo in tuje investicije, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, v  veliki sejni sobi / I. nadstropje.

Na seminarju bo g. Valeriy Parubochyi, prvi sekretar za ekonomske zadeve na Veleposlaništvu Ukrajine v Ljubljani, predstavil ukrajinsko poslovno okolje ter poslovne priložnosti za krepitev gospodarskega sodelovanja.

Slovenija se zaveda potencialov, ki jih nudi ukrajinski trg, zato mu posveča vedno več pozornosti. Slovenska podjetja so bila doslej uspešna na področju farmacevtske industrije, elektrotehnične opreme, strojnih in mehanskih naprav in njihovih delov, plastičnih mas in proizvodov iz  kavčuka in gume, itd. Upamo, da bo nadaljnji razvoj ukrajinsko – slovenskega ekonomskega sodelovanja prispeval k angažiranosti slovenskih podjetij v ukrajinskih nacionalnih projektih.

Okvirni program seminarja:

15.00

Uvodni nagovor, g. Igor Plestenjak, direktor JAPTI

15.10

Investicijska klima in novi projekti v Ukrajini

15.30

Slovenski primer uspeha v Ukrajini

15.45

Razprava

16.00

Zaključek

Prijave: Vabimo vas, da se seminarja udeležite, in nam svojo udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico najkasneje do 22. februarja 2011. Prijavnice bomo sprejemali do zasedenosti prostih mest. Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete po elektronski pošti na naslov: mojca.inkret@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj