Čezmejni zaposlitveni sejem Slovenija/Hrvaška/Italija (Koper)

Čezmejni zaposlitveni sejem Slovenija/Hrvaška/Italija (Koper)

07. 05. 2019

Datum: 14. maj 2019, od 12. do 18. ure

Kraj: Koper, Taverna (Pristaniška ul. 1)

Na sejmu se bodo predstavili delodajalci iz Slovenije, Italije in Hrvaške, iskalci zaposlitve in brezposelni pa se bodo lahko z njimi pogovorili, izvedeli podrobnosti o prostih delovnih mestih ali pridobili več informacij o storitvah Zavoda ter programih aktivne politike zaposlovanja, ki so sofinancirani iz evropskih skladov. Odgovorili bodo tudi na vprašanja, kaj vse ponuja program EURES.

Pestro in živahno pa ne bo zgolj na sejemskem prostoru Taverna (Pristaniška ulica 1) in na Carpacciovem trgu, saj se bo hkrati odvijalo tudi precej obsejemskih dejavnosti. V dvorani Območno obrtno-podjetniške zbornice Koper bo organizirano predavanje »Uporaba socialnih omrežij za iskanje zaposlitve«, ki ga bo ob 16. uri izvajal Zoran Bosančić, POINT OUT, BHS SKUPINA d.o.o.. Zainteresirani bodo lahko ob 14. uri prisluhnili tudi predavateljici Saši Einsiedler, ki bo govorila o samopromociji in o tem, kako se predstaviti v poslovnem svetu.

Na voljo bo še kopica informacij o življenju in delu v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem. Poleg tega boste imeli priložnost, da se pogovorite z našimi svetovalkami in svetovalci glede zaposlovanja doma in v tujini.

Dogodek v Kopru bodo popestrili še z nagradno igro in privlačnimi nagradami, ne bo manjkalo niti glasbe, za katero bo skrbel Radio Koper.

Udeležba je brezplačna.

Več o dogodku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj