Brezplačna delavnica - »ABC podjetništva«, Logatec

Brezplačna delavnica - »ABC podjetništva«, Logatec

07. 05. 2019

Datum: 16. maj 2019, ob 17. uri

Kraj: OOZ Logatec, Tržaška cesta 11, Logatec

OOZ Logatec organizira delavnico, ki je namenjena vsem, ki razmišljajo o samostojni podjetniški poti ali pa so nanjo ravno podali.

Udeleženci se bodo na delavnici lahko seznanili z osnovami statusa s.p. in d.o.o. (značilnosti in prednosti), pomenom »popoldanskega« s.p., s postopki registracije - portal SPOT (praktični primeri), vse v zvezi z davčnimi in socialnimi prispevki, kako se ugotavlja davčna osnova, katere oblike dela poznamo, kakšni so pogoji opravljanja dejavnosti, vse o sistemu DDV, davčnih blagajnah ter kje lahko podjetniki začetniki dobijo podporo na njihovi samostojni podjetniški poti.

Več o delavnici

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave sprejemajo na e-naslovu: mateja.skocir@ozs.si ali po telefonu na številki: 051 417 778. Zaželene so predhodne prijave do 14. maja 2019.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj