Brezplačni dogodek - »Kako načrtovati in udejanjiti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije?«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Kako načrtovati in udejanjiti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije?«, Ljubljana

26. 04. 2019

Datum: 11. junij 2019, ob 14. uri

Kraj: predavalnica Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana, Ljubljana

V okviru podpornih storitev inovativnega okolja IJS organizirajo brezplačno delavnico z naslovom: »Kako načrtovati in udejanjiti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije?«.

Na podjetniško inovacijski delavnici bodo predstavili načine in možnosti zaščite in trženja intelektualne lastnine, pot od ideje do (odcepljenega) podjetja ter možne vire financiranja.

Predstavili bodo metodo načrtovanja poslovnega modela in določanja vrednosti izdelka za kupca. Mladi raziskovalci, študenti in podjetniki bodo spoznali, kako razviti poslovni model in predlog sodelovanja ter kako se predstaviti potencialnim investitorjem ali poslovnim partnerjem.

Delavnico izvajajo za podjetne študente, mlade raziskovalce, podjetni inovativne posameznike, ki vas zanimajo možnosti in orodja za načrtovanje zagonskega podjetja, katerega poslovni model (praviloma) temelji na visokotehnološki invenciji. Podporne storitve nudijo kot subjekt inovativnega okolja v okviru brezplačnih informiranj, mentoriranj in ekspertnih svetovanj za podjetne posameznike in zagonska podjetja.

Delavnico bosta izvedla dr. Levin Pal, vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami in mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional - CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Obvezna je prijava. Prijavite se lahko tukaj.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: tehnologije@ijs.si ali robert.blatnik@ijs.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj