GORENJSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »OPTIMIZACIJA PROCESOV V PODJETJU - koristi in napotki za manjša podjetja« ter predstavitev SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. na INFO točki, Škofja Loka

GORENJSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »OPTIMIZACIJA PROCESOV V PODJETJU - koristi in napotki za manjša podjetja« ter predstavitev SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. na INFO točki, Škofja Loka

16. 10. 2018

Datum: 24. oktober 2018, od 17.00 do 19.30 ure (delavnica) oz. od 16.30 do 20.00 ure (INFO točka)

Kraj: Velika sejna soba Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka

Optimizacija poslovnih procesov v podjetjih predstavlja pomemben element obstoja organizacij. Stalno izboljševanje poslovnih procesov ima za posledico zniževanje stroškov organizacije, skrajševanje časa  in izboljševanje kakovosti. Predstavlja pa tudi konkurenčno prednost in preživetje na trgu. Optimizacija poslovnega procesa prinaša poenostavitev dela, hkrati pa tudi razbremenitev in razdeljevanje nalog.

Na delavnici vam bodo odgovorili na naslednja vprašanja:

  • Kaj je poslovni proces, kaj ga opredeljuje in kako ga predstavimo?
  • Pomen in koristi procesne organiziranosti za učinkovito in uspešno vodenje podjetja.
  • Uvedba procesnega pristopa v podjetje - kdaj je smiselna in kako se je lotiti v manjšem podjetju.
  • Prepoznani in popisani procesi - osnova za izboljševanje procesa in zniževanje stroškov.
  • Optimizacija procesa - kako in kdaj se je lotiti ter kako spremljati njene učinke / koristi.
  • Preproste formalne in neformalne tehnike, ki jih za optimizacijo enostavnejših procesov lahko uporabi vsak podjetnik.
  • Razprava in odgovori na vprašanja

Na samem dogodku se bo na INFO točki predstavila tudi SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. Svetovalka SPOT svetovanje Gorenjska (Jana Šifrar) vam bo na INFO točki na voljo 30 minut pred pričetkom delavnice, med delavnico ter po njenem zaključku. Poleg informacij o delovanju SPOT svetovanje Gorenjska vam bo svetovalka na voljo tudi za kakršne koli informacije, ki jih omenjena točka pokriva.

Delavnico bo izvedla dr. Milena Alič. Predstavitev SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. na INFO točki pa Jana Šifrar.

Dogodek bo potekal v sredo, 24. oktobra 2018, v Veliki sejni sobi Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka.

Delavnica je brezplačna.

Več od delavnici

Prijava: Vse podjetnike in potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo na delavnici potrdijo na e-naslov: info@ra-sora.si najkasneje do 19. 10. 2018. Prijava za obisk INFO točke SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. ni potrebna.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj