GORENJSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »10 korakov za nasledstvo družinskega podjetja«, Škofja Loka

GORENJSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »10 korakov za nasledstvo družinskega podjetja«, Škofja Loka

11. 09. 2018

Datum: 23. oktober 2018, od 17. do 20. ure

Kraj: Velika sejna soba Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »10 korakov za nasledstvo družinskega podjetja« »10 korakov za nasledstvo družinskega podjetja«, ki bo potekala 23. oktobra 2018, od 17. do 20. ure v Veliki sejni sobi Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka.

Na tokratni delavnici bodo konkretneje obravnavali korake za izvedbo nasledstva, družinsko ustavo in davčni vidik prenosa podjetja.

Iz vsebine delavnice:

  • Koraki pri izvedbi nasledstva.
  • Oblikovanje družinske ustave in njena vsebina.
  • Davčni in finančni vidik prenosa lastništva.
  • Primeri dobrih (in manj dobrih) praks.

Podrobnejši program dogodka je objavljen na spletni strani Razvojne agencije Sora d.o.o. www.ra-sora.si (Aktualno). 

Predavala bo mag. Tina Kociper.

O predavateljici: mag. Tina Kociper se ukvarja se s svetovanjem pri nasledstvu družinskih podjetij. Predstavlja tretjo generacijo v družinskem podjetju Kamen Kociper. Je predavateljica in nosilka predmetov na Univerzi na Primorskem. Je avtorica priročnika Nasledstvo: izziv družinskih podjetij, ki ga je izdala Javna agencija SPIRIT Slovenija in je prvi tovrstni priročnik v Sloveniji.

Delavnica je namenjena družinskim podjetjem, ki razmišljajo o nasledstvu ali ga že načrtujejo. Dobrodošli tako ustanovitelji kot nasledniki (priporočamo, da se delavnice udeležite skupaj).

Udeležba na delavnici je za udeležence brezplačna.

Prijava: Prijave so obvezne. Prijavite se lahko do petka, 12. oktobra 2018 na telefonsko številko: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si.

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o., Kontaktna oseba: Jana Šifrar, Tel: (04) 50 60 220, e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj