MPIK Zajtrk - Razglasitev rezultatov 3. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo ter okrogla miza o začetkih v podjetništvu, Slovenj Gradec

MPIK Zajtrk - Razglasitev rezultatov 3. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo ter okrogla miza o začetkih v podjetništvu, Slovenj Gradec

20. 06. 2018

Datum: 21. junij 2018, ob 10. uri

Kraj: MPIK1 Slovenj Gradec, Ozare 19, Slovenj Gradec

Opis dogodka:

- Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad v okviru 3. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo. Spoznajte kandidate, ki so se prijavili v letošnjem letu, in nas skušali prepričati s svojimi idejami in podjetniško zagnanostjo. Kdo od njih si bo odrezal glavni kos nagrade v skupni vrednosti več kot 6.000 €?

- Okrogla miza na temo začetkov v podjetništvu. Gostje bodo spregovorili o realizaciji podjetniških idej, napakah, ki jih začetniki pogosto ponavljajo, ter praktičnih nasvetih, kako se jim izogniti. Z vami bodo:

  • Hinko Kašnik, direktor in ustanovitelj podjetja Pristar d.o.o., katerega osnovna dejavnost je računovodstvo in poslovno svetovanje. Podjetje je v zadnjih letih zelo aktivno tudi pri nudenju pomoči mladim podjetnikom.
  • Tine Hamler, direktor in soustanovitelj IKT start-up podjetja Aventa Plus d.o.o. Podjetje je bilo več let član MPIK, v letu 2013 pa tudi priznanega londonskega start-up pospeševalnika Wayra. 2015 so se predstavili na eminentnem dogodku TechCrunch Disrupt v New Yorku.
  • David Valič, direktor Podjetniškega centra Slovenj Gradec, ki je član konzorcija projekta SPOT svetovanje Koroška. Gre za regijsko poslovno točko za svetovanje, informiranje, registriranje in izobraževanje potencialnih podjetnikov in podjetij.

Program dogodka:

09:45 - 10:00

Dobro jutro s kavico in rogljičkom

10:00 - 10:20

Uvodni nagovori predstavnikov občin, ki so lastnice infrastrukture MPIK 

10:20 - 10:30

Predstavitev poteka in prejetih prijav na 3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo (Jure Knez, vodja MPIK) 

10:30 - 10:45

Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad 3. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo

10:45 - 11:30

Okrogla miza na temo začetkov v podjetništvu (moderatorka Katarina Nahtigal)

Več o dogodku

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Obvezna je prijava do 19. junija 2018. Za brezplačno prijavo kliknite tukaj.

Dodatne informacije: e-naslov: jure.knez@rra-koroska.si, Tel: 059 085 190.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj