Brezplačna delavnica - »Poišči genija v sebi«, Kranj

Brezplačna delavnica - »Poišči genija v sebi«, Kranj

26. 04. 2018

Datum: 8. maj 2018, od 18.00 do 20.30 ure

Kraj: Kovačnica Coworking, Župančičeva ulica 22, Kranj

Živimo v času, ko družbeni napredek zahteva iskanje rešitev brez predpisanih pravil in vnaprej znanih rezultatov. Danes svet hlasta za ustvarjalci, ki znajo poiskati rešitve zunaj vidnega območja. Poteka preoblikovanje človeka, ki se mora v novem času premakniti iz nedejavnosti in postati akter svojega življenja. V takšnem ambientu si številni ljudje želijo odkriti in oživeti svoje potenciale, ki jih poosebljajo in tvorijo dodano vrednost v družbi. Logična posledica je, da se pri posamezniku pojavi želja za samostojno podjetniško pot, kjer bo lahko uporabil in nadgrajeval svoje potenciale. Na drugi strani pa si že formirani podjetnik želi implementirati novoodkrite potenciale v že obstoječe z namenom, da bo njegova storitev konkurenčna.

Brezplačna delavnica z naslovom: »Poišči genija v sebi« bo potekala v torek, 8. maja 2018, od 18.00 do 20.30 ure v prostorih Kovačnice Coworking, Župančičeva ulica 22, Kranj.

Program delavnice:

  • Kaj vse so potenciali?
  • Metode odkrivanja potencialov
  • Umestitev v trg dela
  • Kako uporabiti potenciale?
  • Določitev korakov
  • Uresničitev ciljev

Predavatelj: Nenad Vladić, univ. dipl. org. je avtor knjižne uspešnice Od talenta do uspeha, v kateri je sodelovalo 10 uspešnih Slovencev (Ivo Boscarol, Lara Bohinc, Dejan Zavec, Robert Lešnik, idr..) Objavil je tudi številne članke v visoko nakladnih časopisih, kot so Primorske novice in Delo. Uživa v širjenju svojega znanja in izkušenj, pri čemer vselej v središče svojih delavnic postavlja človeka in ga vzpodbuja k osamosvojitvi in razmišljanju o višjih ciljih.

Delavnica je brezplačna in namenjena svežim podjetnikom ter vsem tistim, ki razmišljajo, da bi se podali na podjetniško pot.

Prijava: Prijave zbirajo do zapolnitev prostih mest, na Eventbrite.

Dodatne informacije: GSM: 031 338 270

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj