Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11 - Startup 2018 (Hannover, Nemčija)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11 - Startup 2018 (Hannover, Nemčija)

20. 03. 2018

Datum: od 11. do 15. junija 2018

Kraj: Hannover, Nemčija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Hannovru, Nemčija. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.900 razstavljavcev iz 56 držav, obiskalo pa ga je več kot 174.000 obiskovalcev. Sejem CeBIT v letošnjem letu z novim konceptom in pristopom ponuja štiri glavna vsebinska področja. In sicer: d!economy, d!tec, d!talk in d!campus.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana Startup podjetja, da se na sejmu CeBIT predstavijo v okviru platforme SCALE 11. Poleg ostalih vsebinskih področij organizator sejma CeBIT na sejmu v okviru platforme SCALE 11 nudi enotne razstavne površine oziroma Startup Workstations v velikosti 8m2  za predstavitev Startup podjetij. Sodelovanje v okviru platforme SCALE 11 je namenjeno predstavitvi storitev oziroma IT rešitev Startup podjetij.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu CeBIT za Startup podjetja zagotavlja najem enotne razstavne površine Startup Workstation. Za izvedbo celotne skupinske predstavitve na sejmu CeBIT bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 80.000 EUR. Končno razporeditev podjetij in razstavnih površin v okviru platforme SCALE 11 bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Več informacij o sejmu CeBIT - SCALE 11 - Startup 2018

Prijava: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo. Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT - SCALE 11-Startup je dostopna tukaj. Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu. Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 23. marec 2018.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj