Slovenska lesno-predelovalna podjetja z možnostjo predstavitve na sejmu v Kölnu

Slovenska lesno-predelovalna podjetja z možnostjo predstavitve na sejmu v Kölnu

29. 06. 2017

Vir in informacije: STA, 24. 6. 2017, www.sta.si

Direktorat za lesarstvo preko izvajalca, javne agencije SPIRIT Slovenija, nudi slovenskim lesno-predelovalnim podjetjem priložnost predstavitve na sejmu IMM, ki bo potekal od 15. do 21. januarja 2018 v Kölnu. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja pohištvene industrije ter spremljajočih dejavnosti.

Vabilo je primarno namenjeno slovenskim podjetjem, ki proizvajajo proizvode oziroma izvajajo storitve na področju rabe lesa. Finančna sredstva za udeležbo podjetij na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IMM bo zagotovil direktorat za lesarstvo.

Kril bo stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Letos je na sejmu IMM na 158.000 kvadratnih metrih razstavnih površin svoje izdelke in storitve predstavilo 1339 razstavljavcev iz 51 držav. Sejem si je ogledalo 148.000 obiskovalcev.

Prijavite se lahko nakjasneje do petka, 7. julija 2017.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj