DPlac dogodek meseca aprila: Siniša Bičanič - »5 Skrivnosti uspešne prodaje«, Ljubljana

DPlac dogodek meseca aprila: Siniša Bičanič - »5 Skrivnosti uspešne prodaje«, Ljubljana

18. 04. 2017

Datum: 20. april 2017, od 10. do 13. ure

Kraj: Cene Štupar (Velika soba 101, I. nadstropje), Linhartova 13, Ljubljana

Na dogodku boste spoznali osupljive nove pristope na področju prodaje, komunikacije in poslovne psihologije, s katero lahko začnete dosegati vrhunske poslovne rezultate takoj!

Prvih trideset minut bodo namenili predstavitvi zavoda Cene Štupar in se na kratko med seboj tudi spoznali. Zato vas zaradi lažje organizacije in nemotenega poteka vljudno prosijo za točen prihod, in sicer na Linhartovo 13 (Cene Štupar), Ljubljana, I. nadstropje, Velika soba 101.

Predavatelj (Siniša Bičanič) bo spregovoril še o prvem vtisu, ki si ga dejansko želite pustiti, o odnosu in zaupanju s stranko (s sosedi, prijatelji), o predstavitvi odlične poslovne ponudbe že kar po telefonu in kako se učinkovito načrtujte delo in prosti čas.

Revolucionarno izobraževanje, ki bo potekalo v četrtek, 20. aprila 2017, bo dogodek meseca aprila s Sinišo Bičaničem na temo »5 skrivnosti uspešne prodaje«. Pričetek bo ob 10:00 predviden zaključek pa ob 13:00.

Dogodek je namenjen vsem profesionalnim prodajalcem, podjetnikom, managerjem, študentom in vsem željnim novega znanja.

O predavatelju: Dogodek bo vodil Siniša Bičanič, NLP Mojster in NLP Coach, ki v izobraževalnih vodah na področju prodaje, marketinga in finančne industrije deluje že 9 let. Ljudem pomaga razumeti in najti sebe, ponovno povrniti vero v svoje sposobnosti. Spominja ljudi, da ponovno odkrijejo svojo osebno moč in prenehajo bežati pred seboj ter lastnimi strahovi.

Prijave: Zaradi omejenega števila udeležencev vas prosijo, da se prijavite tukaj. Vsi, ki se boste prijavili in se kasneje dogodka ne boste morali udeležiti, vas prosijo, da se odjavite na mail: podjetništvo@dplac.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj