Elevator pitch - kaj je to za en hudič?, Kranj

Elevator pitch - kaj je to za en hudič?, Kranj

22. 11. 2016

Datum: 24. november 2016, ob 18. uri

Kraj: Kovačnica, Župančičeva ulica 22, Kranj

Znate v eni minuti povedati bistvo - toliko kot traja vožnja z dvigalom? Se predstaviti delodajalcu ali pa s svoje idejo navdušiti investitorje?

"Elevator pitch" (elevator speech) je v svetu uveljavljena metoda, ki se osredotoča na bistvo sporočila; hitro, kratko, jedrnato in zanimivo.

Na delavnici, ki bo potekala 24. novembra 2016, ob 18. uri v Kranju (Kovačnica), boste najprej spoznali teoretične osnove koncepta, nato boste pogledali nekaj primerov dobrih "pitchev", na koncu pa boste pripravili še svoj "pitch" in ga skupaj s trenerko tudi ocenili in izboljšali.

Delavnico bo vodila Mojca Jagodic, ki ima široko paleto izkušenj iz novinarstva, odnosov z javnostmi, projektnega vodenja in digitalnega marketinga. Redno vodi delavnice s področij mehkih veščin pri Zvezi ŠKIS, dodatno energijo pa ji dajejo projekti, kot je TEDxKranj. Z veseljem spremlja uspešne zgodbe slovenskih start-up podjetij - še posebej, če znajo predstaviti svojo zgodbo.

Delavnica bo potekala v Kranju (Kovačnica) in sicer v četrtek, 24. novembra 2016, ob 18. uri. V dveh urah boste izpilili svojo minuto, ki vam lahko spremeni življenje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnico organizira Zavod za grajeno okolje, razvoj in politike ob sofinanciranju Mestne občine Kranj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj