Vas zanima poslovanje s Poljsko - pridružite se gospodarski delegaciji v Wroclaw In Zieleno Goro (Poljska)

Vas zanima poslovanje s Poljsko - pridružite se gospodarski delegaciji v Wroclaw In Zieleno Goro (Poljska)

08. 11. 2016

Datum: med 13. in 16. novembrom 2016

Kraj: Poljska (Wroclaw in Zielena Gora)

Poljsko slovenski klub Triglav Rysy, Gospodarska zbornica Slovenije in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabijo predstavnike slovenskega gospodarstva, ki iščejo poslovne priložnosti na Poljskem, da se pridružijo gospodarski delegaciji, ki bo med 13. in 16. novembrom letos obiskala mesti Wroclaw in Zielena Gora.

Poljsko gospodarstvo je eno redkih, ki ga gospodarska kriza ob koncu preteklega desetletja ni prizadela v (pre)veliki meri. Recesiji se je Poljska izognila predvsem na račun domačega povpraševanja, finančnih sredstev, ki jih Poljska koristi na račun evropskih skladov, predvsem pa tujih vlagateljev, ki jim je Poljska eden izmed najbolj zanimivih trgov.

V zadnjih letih presega blagovna menjava med Poljsko in Slovenijo milijardo evrov in je peta izvozna država Slovenije. Poljska s 38 milijonskim trgom in 14-imi posebnimi ekonomskimi območji ponuja precejšnje poslovne priložnosti za slovenska podjetja, s svojo idealno geografsko lego pa omogoča podjetjem povezovanja tudi s širšo regijo Vzhodne Evrope, Južnega Kavkaza in Srednje Azije.

Tokratni obisk vsebuje poslovni konferenci in poslovne razgovore med poljskimi in slovenskimi predstavniki gospodarstva, v okviru obiska pa si boste lahko pogledali tudi prijateljsko nogometno tekmo med nogometnima reprezentancama obeh držav.

Vsi udeleženci krijejo svoje namestitve v izbranem hotelu (2 nočitvi v Wroclawu), v primeru interesa pa bo organiziran tudi skupinski prevoz za vse udeležence delegacije.

Prijave: Prijavite se lahko do 8. novembra 2016.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj