Forum Agento Milano 2016, Italija

Forum Agento Milano 2016, Italija

18. 10. 2016

Datum: od 24. do 26. novembra 2016

Kraj: Milano, Italija

TUDI LETOS SLOVENSKA PODJETJA SKUPAJ NA POSLOVNEM DOGODKU - FORUM AGENTI MILANO

Vabimo vas, da se pridružite izhodni gospodarski delegacijo v Milano kjer bo med 24 .in 26 novembrom letos potekal mednarodni B2B dogodek FORUM AGENTI MILANO.

Tridnevni mednarodni dogodek je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop ali širjenje poslovanja na 40 milijonskem italijanskem trgu. Glede na pričakovanja italijanskih organizatorjev se bo tokratnega dogodka v Milanu udeležilo okoli 500 italijanskih in tujih podjetij, ki se bodo imela priložnost srečati z italijanskimi in nekaterimi tujimi posredniki in agenti.

Podrobnosti o dogodku: www.forumagenti.it.

Za slovenska podjetja bodo srečanja z agenti in zastopniki potekala v okviru slovenskega razstavnega prostora, kjer bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

Udeležbo slovenskih podjetij organizirajo skupaj Veleposlaništvo RS iz Rima, Gospodarski urad RS iz Milana, Gospodarska zbornica Slovenije ter Agencija SPIRIT, ki skupaj z Ministrstvom za zunanje zadeve sofinancira najem razstavnega prostora, medtem ko preostali delež najema razstavnega prostora krijejo podjetja sama.

Število udeležencev v delegaciji je omejeno, zato prosijo za čimprejšnjo prijavo. Prijave sprejemajo samo do zasedenosti razpoložljivih prostih mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj