Brezplačni dogodek - »Rast prodaje z izgradnjo skupnosti«, Maribor

Brezplačni dogodek - »Rast prodaje z izgradnjo skupnosti«, Maribor

11. 10. 2016

Datum: 13. oktober 2016, ob 11. uri

Kraj: Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM, Maribor

Najuspešnejši startupi danes vedo, da je najboljši način za rast in razvoj produkta ta, da izgradiš angažirano skupnost, kot jo ima na primer Program Google Top Contributors, kjer izjemna skupina navdušenih ljubiteljev Googlovih izdelkov deli svoje znanje na Googlovih forumih Google Help in Help on Social. Google jim v »zahvalo« na primer omogoči, da preizkušajo nove izdelke in se udeležujejo ekskluzivnih dogodkov.

Gradnja skupnosti je »delo za polni delovni čas« in zahteva posameznika, ki ji je v celoti predan.  Je proces, sestavljen iz treh ključnih korakov:

  1. Pridobivanja novih članov
  2. Izobraževanja članov o tem, kaj namen te skupnosti je
  3. Ohranjanja obstoječih članov preko sodelovanja in podpore

Navsezadnje pa je grajenje skupnosti pogosto bolj umetnost kot znanost. Vendar pa je začetna strategija ključ do uspeha.

Želite izgraditi lastno skupnost? S Scottom se bomo pogovarjali o njegovi podjetniški poti, pomenu izgradnje skupnosti, o ključnih gradnikih in potrebnih aktivnostih, da skupnost »zaživi« ter svojim članom predstavlja dodano vrednost. Scott bo odgovarjal na vaša vprašanja, zato izkoristite priložnost za nasvet in rešitve izzivov s katerimi se spopadate.

Program:

11.00 - 12.30

Pogovor s Scott-om Gerberjem, strokovnjakom za izgradnjo in upravljanje s »skupnostmi«. (Scott Gerber, predsednik uprave CommunityCO)

Moderator: Jure Verhovnik, vodja inkubatorja

12.30 - 13.00

Mreženje

Kdo je Scott Gerber?

Scott Gerber je predsednik uprave CommunityCo, organizacije, ki gradi in upravlja »skupnosti«. Je ustanovitelj YEC - ekskluzivne skupnosti/organizacije, ki združuje najuspešnejše mlade podjetnike sveta. Vstop v skupnost je možen izključno s povabilom! Ob tem je mednarodno priznan kolumnist in avtor knjige "Real" Job. Scott-ova razmišljanja na temo podjetništva so bila objavljena v New York Times-u, Wall Street Journal-u, Washington Post-u, Bloombergs, Fortune, TIME, CNN, MSNBC, CNBC, Reuters, Mashable, BBC, NPR, Forbes, The Daily Beast, CBS News, US News & World, Fox News, Inc. Scott je tudi dobitnik prestižnih nagrad podeljenih s strani NASDAQ-a in Bele hiše.

Udeležba je brezplačna.

Zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna spletna prijava.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj