Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

19. 04. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-16

Britansko podjetje za oblikovanje je razvilo inovativen izdelek na področju prostega časa in pripomočkov za šport ter adrenalinski šport. Podjetje išče poslovne partnerje za proizvodnjo in /ali za dobavo različnih aluminijastih zaponk z regulatorji iz eloksiranega aluminija.

EEN-apr-17

Britansko podjetje, ki je zastopnik za izdelovalce proizvodov po principu “naredi si sam” (do-it-yourself) in doma narejenih izboljšanih proizvodov, z več kot 20 letnimi izkušnjami, ponuja zastopništvo za zgoraj omenjene proizvajalce.

EEN-apr-18

Poljski podjetje, ki deluje na trgu krme in hrane, išče proizvajalce krmnih komponent ter nudi distribucijo in zastopanje.

EEN-apr-19

Madžarski distributer medicinske opreme in terapevtskih naprav išče proizvajalce rekreacijske opreme, ki je primerna za uporabo po poškodbah ter načine zdravljenja po operacijah.

EEN-apr-20

Poljsko podjetje dejavno na področju notranje razsvetljave, dekorativnih proizvodov in pohištva nudi distribucijske storitve.

EEN-apr-21

Hrvaško podjetje za spletno trgovanje video iger, konzol in drugih sorodnih izdelkov nudi distribucijske storitve.

EEN-apr-22

Poljski proizvajalec ženskega spodnjega perila, išče distributerje v vseh državah EU. Njihovi glavni izdelki so; košarice nedrčkov iz medenine, push-up nedrčki, oblikovani nedrčki, oblazinjeni nedrčki, polmehki in mehki nedrčki (na voljo do velikosti H), stezniki, nizke hlačke, hlačke z naramnicami ali pasovi (na voljo do 3XL).

EEN-apr-23

Britanski proizvajalec keramičnih filtrov za vodo išče distributerje, ki bi jih zastopali pri končnih potrošnikih, trgovcih na drobno, trgovcih na debelo, specializiranih trgovcih na debelo in za komercialno prodajo.

EEN-apr-24

Podjetje iz Republike Srbske in Bosne in Hercegovine, ki se ukvarja z izdelovanjem unikatnih vinskih omar iz masivnega lesa išče poslovne partnerje za komercialna sodelovanja, direktne kupce in distributerje.

EEN-apr-25

Britanski proizvajalec prehranskih dopolnil za vzdrževanje zdravja mišic in kosti, namenjenih ljudem preko petdeset let, išče distributerje, ki že prodajajo v lekarnah, trgovinah in drugih zdravstvenih trgovskih mestih.

EEN-apr-26

Poljsko podjetje, specializirano za razvoj programskih rešitev, išče IT podjetja za komercialna sodelovanja.

EEN-apr-27

Rusko inovativno podjetje, ki razvija in proizvaja bioaktivne vsadke s spremenjeno protimikrobno zaščito za izboljšanje regeneracije tkiva, išče trgovske partnerje za sklenitev dogovora o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-28

Italijanski proizvajalec mešalne opreme za farmacevtsko, živilsko, nutracevtsko in kozmetično industrijo išče distributerje.

EEN-apr-29

Belgijsko podjetje, dejavno v oddajanju programske opreme za upravljanje, išče distributerje za svoje izdelke in imetnike licenc za prodajo izdelkov. Gre za inovativno mobilno prodajno predstavitev orodja, ki pomaga podjetjem optimizirati svoje prodajne cikle: predstavitvena dokumentacija, katalogi, naročila, poročanje, itd. Vse funkcije so enostavno dosegljive s tabličnim  računalnikom. Ponujajo dolgoročno win-win partnerstvo z resnično visokim donosom naložb in dolgoročno sodelovanje med podjetjem in njihovimi partnerji.

EEN-apr-30

Romunsko podjetje specializirano na področju termične obdelave polietilena in rabljene gume išče komercialne partnerje.

EEN-apr-31

Italijansko podjetje, ki se ukvarja s kovinskimi konstrukcijami nudi podizvajalstvo z gradbenimi podjetji in izvajalci. Podjetje nudi tudi storitvene sporazume z gradbenimi podjetji in inženirskimi studiji.

EEN-apr-32

Britanski proizvajalec biološko pridelane, priročne in zdrave hrane za otroke od 12 mesecev do 8 let išče distributerje in trgovske zastopnike za svoje izdelke.

EEN-apr-33

Španski MSP dejaven na področju razvoja programske opreme za mobilne telefone – igrice, ponuja popolno izvedbo, integracijo in vzdrževanje storitvenih portalov. Sodelovanje je predvideno kot zunanje izvajanje.

EEN-apr-34

Francosko podjetje v zagonu ponuja sistem za upravljanje z informacijami in dokumenti na varnem spletu v SAAS načinu (programska oprema kot storitev). Programska oprema ponuja obsežen sklop dokumentacije za podjetja in razvrstitev vseh področjih dejavnosti katere koli organizacije. Sistem je enostavno obvladljiv brez predhodnega računalniškega znanja, na namenskem strežniku na varen način.  Podjetje išče partnerje za distribucijo.

EEN-apr-35

Brazilski dobavitelj lepenke / plastičnih ostružkov išče distributerje oz. zastopnike za njihove izdelke. Lepenka je uporabna kot surovina v embalažni industriji, medtem ko se plastika lahko uporabi kot surovina v industriji plastičnih izdelkov. Znižanje proizvodnih stroškov pri uporabi recikliranih surovin je lahko tudi do 50%.

EEN-apr-36

Britanski proizvajalec in trgovec na debelo za potrošni material za litografijo in tiskanje išče distributerje v Evropi. Izdelki so namenjeni visokemu tisku (letter press), za litografske ponjave in industrijsko tiskanje. Podjetje ima velike količine zalog in imajo več kot 35 let izkušenj v grafični industriji.

EEN-apr-37

Nizozemsko podjetje ponuja pogodbo za distribucijo za njihove izdelke - prevleke za sedeže za skuterje in motorna kolesa. Potencialni poslovni partnerji morajo imeti dobro distribucijsko mrežo na tem področju.

EEN-apr-38

Romunsko podjetje, specializirano za zelo natančno obdelavo kovinskih delov, išče partnerje za sklepanje pogodb za proizvodnjo in za podizvajalska dela. Podjetje nudi projektiranje in proizvodnjo različnih mehanskih delov izdelanih iz različnih kovin, ponuja celotne rešitve od zasnove do končnega izdelka s sodobno CAD / CAM tehnologijo in najsodobnejšimi stroji.

EEN-apr-39

Francosko podjetje ponuja svoje podizvajalske storitve evropskim podjetjem, ki nabavljajo dele iz plastičnih mas s postopkom brizganja.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj