Poslovna delegacija lesarskih podjetij v Milano (Italija)

Poslovna delegacija lesarskih podjetij v Milano (Italija)

05. 04. 2016

Datum: 13. in 14. april 2016

Kraj: Milano, Italija

Center za mednarodno poslovanje pri GZS, ZLPI in Lesarski grozd v sodelovanju z Agencijo SPIRIT Slovenija, MZZ - Gospodarski urad Milano in STO, vas vabijo na poslovno delegacijo lesarjev v Milano v okviru sejma Salone Internazionale del Mobile Milano, ki bo potekal med 12. in 17. aprilom 2016. Vabimo tako proizvajalce pohištva kot tudi podjetja iz montažne lesne gradnje.

Italijanski trg predstavlja enega največjih uvozno-izvoznih trgov slovenske lesne in pohištvene industrije. V skladu z akcijskim načrtom »Les je lep«, na GZS-ZLPI ter Lesarskem grozdu podpiramo in izvajamo aktivnosti za krepitev izvoza, predvsem na področjih višje dodane vrednosti, kamor dobro dizajnirano pohištvo ter energetsko učinkovita lesena gradnja vsekakor spadata.

Sejem Salone del Mobile, Milano, je eden največjih oziroma prepoznavnih pohištvenih sejmov v Evropi, Milano pa ima izredno ambiciozen program energetske prenove javnega stavbnega fonda.

Namen poslovne delegacije je predvsem krepitev poslovnih povezav z izbranimi italijanskimi partnerji ter krepitev izvoza na ta trg. Za poslovno sodelovanje bomo pridobili specializirane agente in italijanska pohištvena podjetja ter investitorje v energetsko učinkovito obnovo/gradnjo javnih projektov in arhitekte.

Prijavite se lahko do 5. aprila 2016.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj