Mednarodna konferenca PODIM 2016: »Skrite prebojne sile startupov«, Maribor

Mednarodna konferenca PODIM 2016: »Skrite prebojne sile startupov«, Maribor

08. 03. 2016

Kako startupi revolucionirajo poslovanje in njegovo okolje

Datum: 11. in 12. maj 2016

Kraj: Hotel Habakuk, Maribor

PODIM, ki je letos na sporedu že šestintridesetič, je največja podjetniška in startup konferenca v Alpe-Adria regiji. Vsako leto zagotovi dva dni intenzivnega programa, eksplozijo pozitivne energije in motivacije ter odlične priložnosti za mreženje!

PODIM 2016 se bo osredotočil na skrite prebojne sile startupov in odkrival, kako startupi revolucionirajo poslovanje in njegovo okolje.

Uspešni startupi s svojo inovativnostjo in hitrostjo posegajo v prav vse pore zasebnega ter poslovnega življenja. Včasih celotno delovanje družbe, skupaj z industrijami, obrnejo na glavo. Najdemo lahko nešteto primerov, kako prebojne sile startupov preoblikujejo prav vsa okolja, v katerih delujemo, trge, na katerih poslujemo, način poslovanja organizacij ter nenazadnje tudi vrednote družbe.

Program

Iščete investicijo?

Predstavite svojo idejo pred več kot 30 izbranimi mednarodnimi in domačimi investitorji, ki se vsako leto udeležijo investicijskega dela konference PODIM.

Priložnosti za mreženje na PODIM-u

Večerni gala dogodek.

Slovenski start-up leta 2016

Start:up Slovenija je tradicionalno nacionalno tekmovanje start-up podjetij. Njegov namen je prepoznati najboljše podjetniške ekipe in start-upe v slovenskem prostoru, jih strokovno podpreti, povezati s potencialnimi investitorji in promovirati v širši javnosti. Tekmovanje je obvezni element razpisa za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniškega sklada.

Predavanja

Pridobivanje najsodobnejših podjetniških znanj, veščin in izkušenj! Vključujejo tako praktični kot akademski vidik. Predavajo ugledni tuji in domači govorniki. Vsebine so prilagojene glavni temi konference.

Več o konferenci PODIM

Promocijski partner konference je Javna agencija SPIRIT Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj