Brezplačni start-up dogodek ”Arts / Tech / Biz MASH UP” v Udinah (Italija)

Brezplačni start-up dogodek ”Arts / Tech / Biz MASH UP” v Udinah (Italija)

17. 11. 2015

Datum:  19. november 2015, ob 17.00 uri

Kraj: Udine (Italija)

Pod naslovom ”Arts / Tech / Biz MASH UP” bo Friuli Innovazione oz. Parco Scientifico e Tecnologico Luigi Danieli iz Udin gostil prvi trilateralni start-up dogodek za podjetnike, kreativce, umetnike, izdelovalce, skrbnike družbenih omrežij, tehnične strokovnjake in zanesenjake ..., ki prihajajo iz Slovenije, Avstrije in Furlanije - Julijske krajine.

Brezplačni dogodek, ki bo potekal v angleščini, bo sprejel do največ 60 udeležencev. V formatu start-up vikenda bo na sporedu od 19. do 21. novembra 2015, prijave pa so možne do 12. novembra 2015.

K prijavam so vabljeni vsi, ki želijo v dobrih dveh dneh s pomočjo intenzivnega skupinskega dela in mentoriranja, pa tudi druženja in zabave, iz začetne ideje priti do novega poslovnega projekta.

Povezovanje kreativcev, tehnoloških strokovnjakov ... s podjetniki

Kot poudarjajo organizatorji dogodka, številni kreativci, izdelovalci, komunikatorji, tehnični zanesenjaki in strokovnjaki ... iščejo priložnosti, da v praksi uporabijo svoja znanja in sposobnosti. Na drugi strani pa je vse več start-upov, ki želijo svoje inovativne ideje spraviti na trg, a jim velikokrat primanjkuje ravno tovrstnih znanj in izkušenj.

Odlična priložnost za mednarodno mreženje

Dogodek je zato odlična priložnost za poslovno in osebno mednarodno mreženje oz. navezovanje stikov s potencialnimi novimi delodajalci ali sodelavci, še posebej iz sosednje Italije in Avstrije. Najboljši projekti, ki jih bodo multidisciplinarne ekipe razvile na tem dogodku, pa bodo na koncu tudi nagrajeni.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj