Brezplačna delavnica - »Razumeti nakupovalne navade naših kupcev in s tem več prodati in zaslužiti«, Leskovec pri Krškem

Brezplačna delavnica - »Razumeti nakupovalne navade naših kupcev in s tem več prodati in zaslužiti«, Leskovec pri Krškem

03. 11. 2015

Datum: 10. november 2015, ob 9. uri

Kraj: v Gostilni Kunst (bivši Hotel Pacifik), Ulica mladinskih delovnih brigad 1, Leskovec pri Krškem

Navada ni železna srajca - s pomočjo novih spoznanj lahko preoblikujemo svojo usodo, pa tudi usodo ljudi okoli sebe. Zakaj je kupce tako težko prepričati, da kupijo nov produkt in kako to preseči?

Brezplačna delavnica z naslovom: »Razumeti nakupovalne navade naših kupcev in s tem več prodati in zaslužiti« bo potekala v torek, 10. novembra 2015, ob 9. uri v Gostilni Kunst (bivši Hotel Pacifik), Ulica mladinskih delovnih brigad 1, Leskovec pri Krškem.

Teoretični del:

  • Vse kar kupimo, kupimo iz navade - če pa ne, pa si želimo da nakup čim prej postane navada. Zakaj?
  • Kako se sploh razvijejo nakupovalne navade in zakaj je pomembno, da kot prodajalci to razumemo ?
  • Iz katerih faz je nakupovalna navada sestavljena in na kakšen način jo lahko izkoristimo za povečanje naše prodaje?
  • Kako moramo oblikovati ponudbo, da spremenimo nakupovalno navado kupca nam v prid - da prične kupovati od nas ?
  • Skozi katerih 5 faz moramo nujno peljati kupca, da na koncu pride do prodaje (podkrepljeno s praktičnimi primeri)?
  • 5 najpogostejših napak prodajalcev.

Praktični del:

Tekom praktičnega dela bo vsak udeleženec za svoj produkt definiral 4 sestavine, ki sestavljajo nakupovalno navado in pa konkreten 5 stopenjski scenarij prodajnega procesa. Nato bo sledila igra vlog prodajalec-kupec in evalvacija ter nasveti.

Delavnico bo vodil Tomaž Stritar, direktor zavoda Uspešen podjetnik. Kot svetovalec deluje v okviru cowoking prostora DPlac in vsakodnevno pomaga podjetniškim ekipam tako pri oblikovanju prodajnih strategij kot pri oblikovanju njihovih poslovnih modelov. Je tudi avtor več člankov na temo podjetništva in avtor podjetniškega priročnika. Več o njem na http://www.tomaz-stritar.si/.

Vabljeni tako delujoča podjetja kot tudi potencialni podjetniki oz. vsi, ki želite izvedeti nekaj novega. Delavnica je namenjena med drugim tudi medsebojnemu druženju novoustanovljenih podjetij in bo trajala približno 4 ure.

Udeležba je brezplačna. Število udeležencev je zaradi kakovosti izvedbe omejeno.

Prijave: Prijave so zaželene po telefonu na številki: (07)  490 22 20, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj