Obisk poslovne delegacije BALKANTÜRKSĺAD iz Burse (Turčija), Ljubljana

Obisk poslovne delegacije BALKANTÜRKSĺAD iz Burse (Turčija), Ljubljana

20. 10. 2015

Datum: 5. november 2015, od 8.30 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A / I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Slovenijo bo v času od 4. do 8. novembra 2015 obiskala poslovna delegacija članov združenja BALKANTÜRKSĺAD iz Burse, Turčija. Gre za združenje 400 turških poslovnežev z balkanskimi koreninami, ki do poslovanja s trgi bivše Jugoslavije, Bolgarije in Romunije gojijo posebno naklonjenost. Mnogi še vedno tudi govorijo »balkanske« jezike.

Profil delegacije zajema predstavnike avtomobilske, strojne, tekstilne, živilske industrije in gradbeništva. Člani delegacije so tako trgovci kot industrialci, hkrati pa tudi potencialni investitorji.

Seznam turške delegacije

Ob priložnosti obiska turške poslovne delegacije Javna agencija SPIRIT, Generalni konzulat Republike Slovenije v Istanbulu in GZS organiziramo poslovno konferenco z medpodjetniškimi srečanji (B2B).

Poslovni dogodek bo v četrtek, 5. novembra 2015, ob 9.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A / I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Predvideni program

Vabimo vas, da se udeležite srečanja s turškimi poslovneži ter navežete nove poslovne vezi z enim najbolj propulzivnih evropskih in Bližnje vzhodnih trgov, ki nudi tudi odlične poslovne povezave s tretjimi trgi (Balkan, Bližnji vzhod, Kaspijski bazen).

Kotizacije ni.

Prijave:Svojo prijavo potrdite z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 1. novembra 2015.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj