Startup Sauna spet prihaja v Ljubljano! Iskali bodo najobetavnejše start-upe v regiji

Startup Sauna spet prihaja v Ljubljano! Iskali bodo najobetavnejše start-upe v regiji

25. 08. 2015

Vir in informacije: http://www.startup.si/, 17. 8. 2015, Avtor: Stanislava Vabšek

Finska Startup Sauna, ugledni podjetniški pospeševalnik za severno in vzhodno Evropo, tudi letos prihaja v Ljubljano! V sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija bo 9. septembra 2015, v Tehnološkem paku Ljubljana, iskala najobetavnejša start-up podjetja v regiji.

Zanimajo jih podjetja z globalnim potencialom, vrhunsko ekipo in že izdelanim produktom ali prototipom. Izbrane ekipe se bodo srečale z mednarodno priznanimi mentorji in podjetniki, pridobile dragocene povratne informacije in priložnost za udeležbo v vrhunskem programu pospeševalnika. Rok za prijavo na dogodek v Ljubljani je petek, 4. september 2015.

Prijavite se na dogodek v Ljubljani!

Izbrane ekipe, ki bodo oddale prijavo na dogodek v Ljubljani, se bodo srečale z mednarodno priznanimi mentorji in podjetniki, pridobile dragocene povratne informacije ter priložnost za udeležbo v intenzivnem programu pospeševalnika. Startup Sauna išče podjetja z globalnim potencialom, vrhunsko ekipo in že izdelanim produktom oz. prototipom. Mentorska komisija bo med vsemi prijavami izbrala najboljše ekipe in jih o udeležbi obvestila najmanj štiri dni pred dogodkom.

Več o tem

O Startup Sauni

Startup Sauna je neprofitni podjetniški pospeševalnik, ki pomaga obetavnim start-up podjetjem uspešno prodreti na trg, brez udeležbe v solastniškem deležu start-up podjetja. Vsako leto dvakrat organizira pettedenski mentorski program v ”coworking” prostorih v Helsinkih. Njihovi mentorji so izbrani iz vrst najuspešnejših serijskih podjetnikov, investitorjev in drugih podjetniških ekspertov. Fokusirajo se na razvoj skalabilnega poslovnega modela in razumevanja potreb kupcev. Najboljše ekipe peljejo tudi v Silicijevo dolino, kjer se spoznajo z ameriškim trgom ter ustvarijo nova znanstva s potencialnimi partnerji, investitorji in mediji.

Več o Start:up Sauni v video posnetku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj