Brezplačna podjetniška sreda - »Lansiranje prodaje za start-upe«, Ljubljana

Brezplačna podjetniška sreda - »Lansiranje prodaje za start-upe«, Ljubljana

09. 06. 2015

Datum: 10. junij 2015, od 14.00 do 17.00 ure

Kraj: Tehnološki park Ljubljana (stavba B / konferenčna dvorana)

Negativni rezultati obstoja večine start-upov na trgu so razlog, da se mlada podjetja še kako dobro zavedajo vpliva trga na njihov obstoj.

Na tokratni podjetniški sredi boste izvedeli, da prodaja vseeno ni tako kaotična, kot si jo nekateri mladi podjetniki predstavljajo in da obstajajo določeni vzvodi s katerimi prodajo naredimo bolj smiselno in uspešneje lansiramo svoj produkt na trg.

Izkušnje in nasvete o tem, kako plasirati svoj produkt na trg, katere so pasti trga in na kakšen način se lahko izognemo klasičnim napakam, bo z nami delila Erika Širca s svojimi bogatimi izkušnjami v prodaji.

Delavnica je namenjena predstavnikom tehnoloških start-upov, ki so v fazi lansiranja produkta na trg.

Enourni delavnici bo sledila prestavitev finalistov natečaja ClimateLaunchpad v okviru Climate-KIC s podelitvijo nagrad.

Predavateljica: Erika Širca, po izobrazbi EMBA in magistra menedžmenta na IEDC Bled. Širok spekter izkušenj si je pridobila v 18 letih dela na področju svetovanja glede prodaje, internih procesov in razvoja človeških virov. V zadnjem letu je odprla svoje podjetje Indecon d.o.o., ki se ukvarja s podjetniškim svetovanjem prenov in izboljšav vodenja administrativnih procesov in executive coachingom in je uradna svetovalka podjetja CNA Adriatica d.o.o., z namenom preboja podjetja na visoko konkurenčni trg. Širok nabor izkušenj in sodelovanje z vodstvi podjetij ji omogočata, da je pri svojih svetovanjih učinkovita in rezultatsko orientirana.

ClimateLaunchpad in Climate-KIC

ClimateLaunchpad je program Climate-KIC in je največje evropsko tekmovanje poslovnih idej na področju čistih tehnologij in trajnostnega razvoja. Climate-KIC je združenje, ustanovljeno s strani Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (European Institute of Innovation and Technology, EIT), z namenom spodbujanja inovacij na področju podnebnih sprememb, prilagajanja nanje in njihove blažitve. Poleg tega je največje evropsko javno-zasebno partnerstvo, sestavljeno iz mednarodne mreže podjetij, akademskih ustanov in javnih organizacij. Predstavlja tudi telo Evropske unije, ki je zadolženo za zagotavljanje evropske trajnostne rasti.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj