Razstava Čar lesa in Dnevi slovenskega lesarstva 2021

Razstava Čar lesa in Dnevi slovenskega lesarstva 2021

Razstava Čar lesa in Dnevi slovenskega lesarstva 2021

04. 06. 2021

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Direktoratom za lesarstvo vabi na Razstavo Čar lesa in Dneve slovenskega lesarstva, niz dogodkov s področja lesno-predelovalne panoge, ki se bodo odvijali med 7. in 16. junijem 2021 v Ljubljani.

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Direktoratom za lesarstvo na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo med 7. in 16. junijem 2021 organizira Dneve slovenskega lesarstva. Gre za vrsto dogodkov s področja lesno-predelovalne panoge, ki bodo v luči ugodnejše epidemiološke slike letos potekali v živo v Ljubljani. V tem času bo v Cankarjevem domu potekala osrednja promocijska razstava Čar lesa 2021, v sredo, 9. junija 2021, pa bodo na 2. Dnevu slovenskega lesarstva podeljene tudi nacionalne nagrade in priznanja za Lesarski presežek leta 2021.

V sredo, 9. junija 2021, bo potekal osrednji strokovni, nacionalni dogodek slovenske lesne industrije - 2. Dan slovenskega lesarstva, na katerem bodo predstavljeni ključni evropski trendi in izzivi lesne industrije ter evropskega pohištvenega sektorja, skupaj s priložnostmi panoge v okviru zelenega dogovora in načrta za okrevanje in odpornost. Na dogodku bodo podeljene tudi nacionalne nagrade in priznanja za Lesarski presežek leta 2021.

Vse prireditve bodo potekale v živo ob upoštevanju priporočil NIJZ, udeležba je brezplačna, potrebna je predhodna prijava.

Program in prijava

Nazaj