Zlata gazela 2012 je trboveljsko podjetje Dewesoft

Zlata gazela 2012 je trboveljsko podjetje Dewesoft

Zlata gazela 2012 je trboveljsko podjetje Dewesoft

26. 10. 2012

V Dnevnikovem izboru najboljših med najhitreje rastočimi podjetji so za srebrno gazelo izbrali podjetje GMT, za bronasto pa podjetje LOTRIČ Meroslovje.

V Dnevnikovem izboru najboljših med najhitreje rastočimi podjetji so za srebrno gazelo izbrali murskosoboško podjetje GMT, za bronasto pa podjetje LOTRIČ Meroslovje.

Dnevnik je s podelitvijo kipcev najboljšim gazelam zaključil polletni projekt Gazela 2012.

Dewesoft je mlado, 11 let staro podjetje, ki že drugič prihaja med izbrance, saj je bil leta 2009 bronasta gazela. To pomeni, da je v hudi konkurenci še vedno izjemno podjetje. Podjetje, ki za vsakih pet let skrbno pretehta, na kateri stezi bodo in tudi ne bodo tekmovali, beleži 3,5-kratno povečanje prodaje v petih letih in ob tem podvojitev dodane vrednosti: v letu 2011 se je ta približala zavidljivim 95.000 evrom na zaposlenega. Podjetje je izrazito usmerjeno v tujino in zaradi svojih inovacij in znanja postaja pomemben partner najprestižnejših znamk v različnih industrijah, kot sta na primer NASA in BMW. To lahko uspe le redkim v svetovnem merilu. Poleg inovacij v programski opremi razvijajo tudi lastno inovativno aparaturno opremo, kar daje njihovim izdelkom še toliko večjo težo in še večjo konkurenčno prednost pred zasledovalci - podobno je, recimo, uspel Steve Jobs.

Več

  

 

Častna pokrovitelja Gazele:

 

 

Nazaj