Vabljeni na predstavitev spletne skupnosti Tehnološkega parka Ljubljana

Vabljeni na predstavitev spletne skupnosti Tehnološkega parka Ljubljana

Vabljeni na predstavitev spletne skupnosti Tehnološkega parka Ljubljana

15. 07. 2009

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. je zaključil projekt vzpostavitve tehnološkega orodja za povezovanje in komuniciranje s svojimi člani.

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. kot del inovativnega okolja za visokotehnološko podjetništvo, je zaključil projekt vzpostavitve tehnološkega orodja za povezovanje in komuniciranje s svojimi člani. Orodje, ki ga bo uporabljalo 226 članov, od tega je kar 87 inkubiranih članov, je zasnovano tako, da pokriva potrebe Parka in njegovih članov na dveh nivojih - poslovnem in osebnem. Vodstvu Tehnološkega parka Ljubljana omogoča hitrejše in preprostejše komuniciranje s člani in s tem prihranek časa in varčevanje z viri. Člani pa orodje koristijo za povezovanje in sodelovanje na razvojnih projektih, objavljajo potrebe po kadrih ali iščejo partnerje za skupne nakupe ter objavljajo novice in dogodke.

Spletno skupnost Tehnološkega parka Ljubljana je tehnološko vzpostavilo podjetje Spletosfera d.o.o. z uporabo lastnega inovativnega produkta za spletne skupnosti CommunityREX. Uporablja najnovejše tehnologije platforme Microsoft .NET, povezuje pa se tudi z drugimi rešitvami, izvedena je možnost povezave z najbolj popularnim socialnim omrežjem Facebook. Funkcije platforme so bile pripravljene s pomočjo podjetja Artesia d.o.o. in temeljijo na predlogih in mnenjih predstavnikov članov in vodstva Tehnološkega parka Ljubljana.

Na predstavitvi, ki bo jutri, 16. julija ob 14. uri potekala v konferenčni dvorani stavbe B (nasproti recepcije) - Tehnološki park 19, bodo članom in predstavnikom medijev predstavili tehnološke rešitve in posamezne funkcionalnosti, ki omogočajo povezovanje, komuniciranje, sodelovanje na skupnih projektnih, ...

Vljudno vabljeni k udeležbi!

 

Vir: Tehnološki park Ljubljana

Nazaj