Start:up podjetniške šole - priložnost za razvoj vašega podjema

Start:up podjetniške šole - priložnost za razvoj vašega podjema

Start:up podjetniške šole - priložnost za razvoj vašega podjema

08. 01. 2010

V februarju se bodo odvijale brezplačne start:up podjetniške šole. Namenjene so podjetnikom in bodočim podjetnikom, ki so v fazi pisanja poslovnega načrta ali pridobivanja investitorjev in se soočajo z izzivom priprave realnih finačnih projekcij, ovrednotenja svojega start-up podjetja in priprave prepričljive predstavitve pred investitorji.

V februarju se bodo odvijale brezplačne start:up podjetniške šole. Namenjene so podjetnikom in bodočim podjetnikom, ki so v fazi pisanja poslovnega načrta ali pridobivanja investitorjev in se soočajo z izzivom priprave realnih finačnih projekcij, ovrednotenja svojega start-up podjetja in priprave prepričljive predstavitve pred investitorji.

Šole bodo potekale v Ljubljani, Mriboru in Kopru in sicer:

  • 1. in 2. februar v Tehnološkem parku Ljubljana,
  • 9. februar v Univerzitetnem in razvojnem centru in inkubatorju Primorske v Kopru,
  • 10. februar v Tovarni podjemov in Tehnocentru UM.

Tukaj kliknite za pregled podrobnejšega programa in prijavo.

Start:up podjetniške šole so del vseslovenskega tekmovanja Start:up, s katerim prepoznavamo najboljša slovenska mlada inovativna podjetja, jih strokovno podpremo, povežemo s potencialnimi investitorji, jih promoviramo v širši javnosti in tudi nagradimo. 

Projekt je namenjen celovitemu spodbujanju razvoja podjetniške aktivnosti v Republiki Sloveniji in promociji pomena inovativnega podjetništva. Pokrovitelj tekmovanja je JAPTI s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo, izvaja pa ga Tovarna Podjemov v sodelovanju s ključnimi akterji slovenskega podpornega okolja.

Nazaj