Start:up leta 2014

Start:up leta 2014

Start:up leta 2014

21. 01. 2014

Inovativna podjetja, mlajša od treh let, se lahko s svojimi poslovnimi načrti do 10. marca 2014 prijavijo na tekmovanje Start:up leta.

Start:up leta je slovensko nacionalno tekmovanje start-up podjetij.

10. marec 2014, rok za prijavo na tekmovanje Start:up leta, se nezadržno približuje. Da boste čim bolje pripravljeni na prijavo, bodo v prihodnjih tednih v petih krajih organizirali motivacijsko-izobraževalne dogodke Start:up roadshow, na katerih boste prejeli ključne informacije, napotke in nasvete za uspešno prijavo na tekmovanje in za izgradnjo vaše podjetniške ideje!

S sodelovanjem na izboru Start:up leta 2014 pridobite:

  • Subvencioniran sklop serije izobraževalnih podjetniških delavnic
  • Dodatno osebno subvencionirano svetovanje in pomoč pri zagonu podjetja
  • Možnost direktnega pogovora z investitorji in drugimi deležniki start-up ekosistema
  • Potrditev perspektivne poslovne ideje s strani strokovnjakov
  • Medijsko prepoznavnost
  • Druženje z uspešnimi podjetniki in možnost koriščenja storitev podpornega okolja
  • Bogate nagrade in še veliko več
  • Točke za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniškega sklada, kjer lahko pridobiš 70.000 EUR nepovratne subvencije za zagon svojega start-up podjetja. 

Inovativna podjetja, mlajša od treh let, se lahko s svojimi poslovnimi načrti do 10. marca 2014 prijavijo na tekmovanje Start:up leta. Poudarek pri ocenjevanju poslovnih načrtov bo na podjetniški ekipi, poznavanju in velikosti trga, ter na jasnosti opredeljenega poslovnega modela.

Organizatorji: Izbor Start:up leta 2014 poteka v okviru Iniciative Start:up Slovenija, ki združuje vodilne subjekte podpornega okolja v Sloveniji. Delovanje iniciative temelji na Start:up manifestu, kot temeljnem dokumentu razvoja konkurenčnega nacionalnega start-up ekosistema. Iniciativo Start:up Slovenija poleg projektnih partnerjev podpirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologije, Slovenski podjetniški sklad in SPIRIT.

Nazaj