Spletni portal o financiranju: www.access2finance.eu

Spletni portal o financiranju: www.access2finance.eu

Spletni portal o financiranju: www.access2finance.eu

17. 03. 2015

Spletni portal o financiranju predstavlja enotno spletno mesto, na katerem lahko dostopate do več kot 100 milijard EUR finančnih sredstev iz različnih programov EU, prav tako pa lahko na portalu najdete številne podrobnosti o možnostih financiranja, potrebnega za izvedbo vaših projektov.

Evropska unija podpira podjetnike in podjetja s široko paleto programov EU, ki zagotavljajo financiranje prek lokalnih finančnih institucij. Finančna sredstva so na voljo za zagonska podjetja, podjetnike in podjetja vseh velikosti in iz vseh sektorjev, na voljo pa je več vrst financiranja, od posojil in jamstev do lastniškega kapitala.

Spletni portal o financiranju: http://www.access2finance.eu/ predstavlja enotno spletno mesto, na katerem lahko dostopate do več kot 100 milijard EUR finančnih sredstev iz različnih programov EU, prav tako pa lahko na portalu najdete številne podrobnosti o možnostih financiranja, potrebnega za izvedbo vaših projektov.

Dodatne informacije: Za več informacij si lahko ogledate priloženo brošuro, ali pa se obrnite na partnerje projekta Enterprise Europe Network.

Nazaj