SPIRIT Slovenija oktobra vabi na Mednarodni poslovni forum »CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017«

SPIRIT Slovenija oktobra vabi na Mednarodni poslovni forum »CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017«

SPIRIT Slovenija oktobra vabi na Mednarodni poslovni forum »CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017«

14. 06. 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija 16. in 17. oktobra 2017 organizira izhodno gospodarsko delegacijo na Češko, v okviru katere se bodo podjetja v Pragi udeležila mednarodnega poslovnega foruma CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017. Podjetja se lahko prijavijo do petka, 16. junija 2017.

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 9. 6. 2017, www.spiritslovenia.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija 16. in 17. oktobra 2017 organizira izhodno gospodarsko delegacijo na Češko, v okviru katere se bodo podjetja v Pragi udeležila mednarodnega poslovnega foruma CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017. Slovenska podjetja s področja avtomobilske industrije, ki želijo vstopiti v nabavne verige vodilnih avtomobilskih proizvajalcev na svetu ali okrepiti sodelovanje z njimi, lahko svoj interes za udeležbo izrazijo najkasneje do petka, 16. junija 2017.

Mednarodni poslovni dogodek je namenjen poslovnemu mreženju med dobavitelji iz avtomobilskega sektorja in vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi proizvajalci, vključno s proizvodnimi enotami v CEE regiji, vodilnimi svetovnimi podjetji iz avtomobilske industrije kot tudi z različnimi združenji in institucijami iz avtomobilskega sektorja ali sorodnih področij. Udeleženci se bodo imeli možnost srečati z vodilnim menedžmentom teh podjetij (CEO, nabavni direktorji, izkušeni menedžerji, itd.) in se seznaniti z najnovejšimi trendi, novimi tehnologijami, kompetencami in razvojem na področju avtomobilske industrije in proizvodnje.

Lani se je dogodka udeležilo več kot 320 delegatov iz 14 držav (SEE države, Nemčije in Turčija) in več kot 200 izvršnih direktorjev vodilnih svetovnih podjetij in proizvajalcev iz avtomobilske industrije. Med njimi tudi predstavniki naslednjih podjetij: Skoda Auto, TPCA CZ, GM Poland, JLR, BMW Group, VW Group Purchasing EE, ACEA, Magyar Suzuki, FIAT Automobile, EY, Adam Opel, Plastic Omnium, Ford Otosan, Tatra Trucks, JATO Dynamics, Robert Bosch, FederalMogul, Porsche Engineering, AAA Auto, Ford CZ, Mitsubishi Electric, Grammer, Videoton, Item Industrietechnik, Exact Systems, Bosal, PSA Peugeot Citroën, Brose Gruppe, ZF, Aisin Europe, Toyota MM Europe, PSA Peugeot Citroen CE, MATADOR and Hidria Automotive.

Več informacij o samem dogodku je na naslednji povezavi: www.ceeautomotive.com.

SPIRIT Slovenija vabi podjetja s področja avtomobilske industrije, ki želijo vstopiti v nabavne verige vodilnih avtomobilskih proizvajalcev na svetu ali okrepiti sodelovanje z njimi, naj izrazijo svoj interes za udeležbo preko elektronske prijavnice (v angleškem jeziku), najkasneje do petka, 16. junija 2017, do 13.00 ure. Število mest je omejeno.

Predstavniki sodelujočih slovenskih podjetij s področja avtomobilske industrije se bodo udeležili dvodnevnega foruma in individualnih sestankov z vodilnim menedžmentom (nabavni direktorji, izkušeni menedžerji, itd.) svetovnih avtomobilskih proizvajalcev in podjetji ter združenji iz avtomobilske industrije ter jim predstavili svoje kompetence, izdelke in storitve.

Več informacij

Nazaj