SloExport – največja baza slovenskih izvoznikov

SloExport – največja baza slovenskih izvoznikov

SloExport – največja baza slovenskih izvoznikov

09. 02. 2012

SloExport - katalog slovenskih izvoznikov je projekt GZS in JAPTI, namenjen promociji slovenskih podjetij in predstavitvi slovenskega poslovnega okolja tuji poslovni javnosti, predvsem podjetjem, ki jih zanima sodelovanje s slovenskim gospodarstvom.

SloExport - katalog slovenskih izvoznikov je projekt GZS in JAPTI, namenjen promociji slovenskih podjetij in predstavitvi slovenskega poslovnega okolja tuji poslovni javnosti, predvsem podjetjem, ki jih zanima sodelovanje s slovenskim gospodarstvom. Podatkovna baza SloExport trenutno vsebuje podatke o skoraj 5.000 slovenskih izvoznikih.

Katalog slovenskih izvoznikov Sloexport je za podjetje brezplačna dodana vrednost, saj potencialnim tujim partnerjem omogoča, da kadarkoli poiščejo slovenske izvoznike, in jim s tem pomaga ustvariti prvi korak k sklenitvi poslovnega sodelovanja.

Vsako podjetje, ki je vpisano v imenik, ima svoj uporabniški račun, prek katerega vnaša podatke v spletno kartico podjetja. Na kartici so vsi osnovni podatki, od kontaktov, vodstva podjetja, naslova sedeža, prihodkov in podobno. Poseben pomen imenika pa je v objavi podatkov, ki so pomembni za potencialne tuje poslovne partnerje, kot so izvozni produkti, predstavništva v tujini, klasifikaciji CPA in HS.

Še vedno je opaziti, da se izvozniki večkrat ne zavedajo pomena objave svojih podatkov. V Infocentru GZS vsakodnevno prejemajo klice in elektronsko pošto tujih podjetnikov, ki iščejo poslovne partnerje v Sloveniji, ker jih sami preprosto ne najdejo. S SloExportom smo iskanje tuji poslovni javnosti olajšali in pripomogli k dostopnosti slovenskih podjetij.

Spletni katalog pripravljamo v tesnem sodelovanju s podjetji, ki podatkovno zbirko slovenskega izvoza obogatijo s podrobnimi podatki o svojih proizvodih in storitvah ter z drugimi pomembnimi informacijami, ki zanimajo tujo poslovno javnost. Zato je pomembno ne le, da se v SloExport vpišete, ampak tudi, da so podatki o vašem podjetju v njem vedno ažurni. Podjetje lahko samo vse svoje podatke kadarkoli osveži.

Nazaj