S programom za trajno zaposlovanje do zaposlitve skoraj 3600 mladih

S programom za trajno zaposlovanje do zaposlitve skoraj 3600 mladih

S programom za trajno zaposlovanje do zaposlitve skoraj 3600 mladih

23. 01. 2019

Zavod za zaposlovanje je 14. januarja 2019 zaprl javno povabilo za program zaposlovanja mladih iz vzhodne Slovenije, saj je razdelil vsa sredstva zanj. Program za trajno zaposlovanje mladih iz zahodne Slovenije medtem ostaja odprt.

Vir in informacije: STA, 14. 1. 2019, www.sta.si

Zavod za zaposlovanje je 14. januarja 2019 zaprl javno povabilo za program zaposlovanja mladih iz vzhodne Slovenije, saj je razdelil vsa sredstva zanj. Program za trajno zaposlovanje mladih iz zahodne Slovenije medtem ostaja odprt. Delodajalci so s pomočjo programa doslej za nedoločen čas zaposlili 3559 mladih, od tega 60 odstotkov iz vzhodne Slovenije.

Na zavodu so s ponudbami, prejetimi do minulega ponedeljka, razdelili vsa razpoložljiva sredstva za program iz javnega povabila Spodbude za trajno zaposlovanje mladih za vzhodno kohezijsko regijo.

Ponudbe delodajalcev za zaposlitev mladih iz ciljne skupine s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji Zahodna Slovenija je mogoče oddajati še naprej.

Javno povabilo bo odprto do objave obvestila o zaprtju zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev oz. najkasneje do 31. julija, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb delodajalcev.

Nazaj