Razpis za MOS-ove podjetne talente

Razpis za MOS-ove podjetne talente

Razpis za MOS-ove podjetne talente

13. 07. 2015

Do 20. julija 2015 se lahko prijavite na razpis oziroma natečaj MOSovi podjetni talenti in navežete prve stike za uspešno poslovno pot na tujih trgih.

5. razpis MOSovi podjetni talenti - Tudi letos možnost brezplačne predstavitve na MOS - mednarodni sejem obrti in podjetnosti

V družbi Celjski sejem želijo pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom ponuditi priložnost, da se v družbi prek 1.000 neposredno prisotnih razstavljavcev brezplačno predstavijo na 48. MOS oz. mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti. Do 20. julija 2015 se lahko prijavite na razpis oziroma natečaj MOSovi podjetni talenti in navežete prve stike za uspešno poslovno pot na tujih trgih.

Družba Celjski sejem vabi mlade podjetnice in podjetnike, da se prijavijo na natečaja MOSovi podjetni talenti 2015. Letos že 48. MOS (mednarodni sejem obrti in podjetnosti) je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki je v več kot štirih desetletjih omogočil številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot na tujih trgih.

V družbi Celjski sejem kot organizator sejma MOS želijo pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom ponuditi priložnost, da se predstavijo v družbi preko 1.000 neposredno prisotnih razstavljavcev iz več kot 30 držav. Letos bodo MOSove podjetne talente internacionalizirali in k sodelovanju povabili še mlade podjetnike iz JV Evrope. Celoten razpis najdete na tej povezavi.

Kdo se lahko prijavi?

  • Podjetnik oziroma člani podjetniške skupine morajo biti starejši od 18 let in ne smejo presegati starosti 35 let,
  • podjetnik oziroma skupina mora biti najmanj 25% lastnik podjetja,
  • podjetje ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1.1.2013).

Rok za prijavo

Izpolnjen prijavni obrazec izpolnite in pošljite najkasneje do 20. julija 2015 na naslov: Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3102 Celje, s pripisom ”Za NATEČAJ 48. MOS – MOSovi podjetni talenti”.

Prednosti sodelovanja

  • Predstavitev na skupnem razstavnem prostoru MOSovi podjetni talenti s potrebno opremo na 48. MOS v sejemski dvorani L/L1 v družbi najbolj podjetnih iz Slovenije in tujine,
  • splošna promocija v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom),
  • možnost izdelave video predstavitve podjetja, s katero boste dosegli večjo vidnost in promocijo,
  • svetovanje pri izdelavi podjetniškega načrta,
  • obiskovalci bodo prek aplikacije ves čas MOSa glasovali za najboljšo podjetniško idejo, kar bo mladim podjetnikom omogočilo merjenje odziva obiskovalcev . 

Izbrani podjetni talent zagotovi svoje izdelke, storitve in prisotnost na sejmišču ter izkoristi potencial največjega sejma obrti in podjetnosti v regiji.

Merila za izbor

Prejete prijave bo pregledala komisija. Na podlagi predstavljene podjetniške zgodbe in inovativne ideje bo komisija izbrala 10 podjetnih talentov, ki bodo prejeli paket storitev. O izboru boste obveščeni do 8. avgusta 2015. Na dogodku MOSovi podjetni talenti, ki bo potekal v času trajanja MOSa, bodo razglašene tri zmagovalne podjetniške ideje.

Nazaj