Prijavite se na Tehnološko stičišče v sklopu 5. SFI

Prijavite se na Tehnološko stičišče v sklopu 5. SFI

Prijavite se na Tehnološko stičišče v sklopu 5. SFI

05. 11. 2010

JAPTI v sodelovanju z Enterprise Europe Network organizira prvo Tehnološko stičišče v sklopu 5. Slovenskega foruma inovacij.

JAPTI v sodelovanju z Enterprise Europe Network organizira prvo Tehnološko stičišče v sklopu 5. Slovenskega foruma inovacij.

Namen tehnološkega stičišča je omogočiti strokovno tehnično-tehnološko svetovanje po principu "ena na ena". Svetovanje je brezplačno.

Cilj tehnološkega stičišča je odgovoriti na konkretna vprašanja glede novih tehnoloških idej in njihove izvedbe, uporabe novih materialov, procesov, načinov testiranja in izdelave prototipov ter vsa ostala tehnična vprašanja za katera ne poznate odgovorov.

Na strani www.foruminovacij.si/sfi/podjetniske-priloznosti/tehnolosko-sticisce si lahko od 8.11.2010 naprej ogledate profile svetovalcev ter se prijavite na individualne sestanke z njimi.

Prijava v tehnološko stičišče je možna do vključno 30. novembra 2010 in poteka preko portala Forum inovacij, za prijavo pa morate biti registrirani.

S klikom na povezavo PRIJAVITE SE! označite termin želenega svetovanja. Z izbiro termina rezervirate in potrdite termin svetovanja.

Za vas smo pripravili nabor več kot 20 tehnoloških svetovalcev ki so visoko specializirani in z dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju dela. V 2 dneh vam bodo na enournih sestankih pomagali rešiti vaš tehnični problem, vas ustrezno tehnično teoretično ali praktično usmerili, ponudili možne pristope, vas povezali z morebitnimi tehnološkimi partnerji.

Strokovnjaki so s področij avtomobilske industrije, ekologije, elektroindustrije, elektronike, avtomatizacije, energetike, informatike, telekomunikacij, računalništva, strojništva, lesne in pohištvene industrije, oblikovanja, plastičnih mas in predelovalne industrije.

Seznam strokovnjakov najdete tukaj.

Dodatne informacije: Če želite dodatne informacije nam pišite na e-naslov: sfi@japti.si.

Nazaj