Prijave na Mini Seedcamp le še do 26. junija

Prijave na Mini Seedcamp le še do 26. junija

Prijave na Mini Seedcamp le še do 26. junija

23. 06. 2011

Seedcamp je program za mentoriranje in financiranje podjetij v najbolj zgodnji razvojni fazi.

Seedcamp je program za mentoriranje in financiranje podjetij v najbolj zgodnji razvojni fazi

Ljubljana bo 14. julija vnovič gostila predtekmovanje Seedcampa, Mini Seedcamp, na katerem se bo pomerilo 20 najboljših visokotehnoloških podjetij, razvijalcev in strokovnjakov iz celotne regije. Podjetja in ekipe se lahko prijavijo na spletni strani Seedcampa še do 26. junija 2011.

Udeleženci Mini Seedcampa v Ljubljani bodo deležni pozornosti in nasvetov najboljših strokovnjakov s tega področja na svetu, kot finalisti uglednega tekmovanja bodo pridobili prepoznavnost, odprla se jim bodo mnoga vrata do investitorjev in skladov rizičnega kapitala in nenazadnje, uvrstili se bodo na londonski finalni Seedcamp vikend.

Cilj programa Seedcamp je pomagati prihodnjim generacijam podjetnikov s prevzemanjem dela tveganj in osmišljanjem njihovih poslovnih idej. V mreži, ki se stalno razvija, mladi podjetniki s svežimi poslovnimi idejami sodelujejo s potencialnimi investitorji in izkušenimi strokovnjaki s področij, povezanih s podjetništvom.

Seedcamp s sedežem v Londonu je program za mentoriranje in financiranje podjetij v njihovi najbolj zgodnji razvojni fazi. Vsako leto organizirajo številne dogodke in izbore, na katerih izbranim podjetjem omogočijo dostop do svoje mentorske mreže več kot 600 izkušenih podjetnikov iz Evrope in sveta. Zmagovalcem ponudijo tudi semensko investicijo (»seed capital«) in dostop do svoje mreže partnerjev, kamor spadajo najboljši skladi tveganega kapitala, odvetniki, medijske hiše ter druge organizacije, ki lahko pripomorejo k razvoju in uspehu mladega podjetja.

Več o tem si lahko preberete tukaj.

Nazaj