Povabilo k sodelovanju na Natečaju za naj poslovno idejo

Povabilo k sodelovanju na Natečaju za naj poslovno idejo

Povabilo k sodelovanju na Natečaju za naj poslovno idejo

09. 01. 2012

Cilj natečaja je podpora pri nadaljnjem razvoju idej v nosilne pilotne projekte.

Tehnološki park Ljubljana je partner v čezmejnem projektu SI-AT Business Region LK, ki si prizadeva k povečanju čezmejnega poslovnega sodelovanja. V okviru projekta je Lakeside Science and Technology Park iz Celovca skupaj s partnerji pripravil tekmovanje za naj poslovno idejo. K prijavi na natečaj so vabljeni tudi slovenski podjetniki in študenti.

Cilj natečaja je podpora pri nadaljnjem razvoju idej v nosilne pilotne projekte. Hkrati natečaj predstavlja tudi priložnost za dostop do številnih podpornih storitev, ki jih zagotavlja build!

Pri tem ne pričakujejo podrobno izdelanih poslovnih načrtov, temveč kratko in natančno predstavitev zamisli. 10 najboljših udeležencev bo predstavilo svoje projekte pred strokovno žirijo, ki jih bo tudi ocenila. Najbolj inovativen izdelek in najbolj inovativna storitev bosta nagrajena v skupnem znesku 3.000 €. Vsi finalisti zadnjega kroga se bodo lahko brezplačno udeležili delavnice na temo "Ustanovitev podjetja" in pridobili pomoč in podporo pri nadaljnjem razvoju in konkretizaciji poslovne zamisli. Poleg tega bomo podelili posebne nagrade v naslednjih kategorijah: študenti, šolarji in „brez meja“. Skupna vrednost teh nagrad znaša 5.400 €, podelili bodo tudi materialne nagrade v vrednosti 2.500 €.

Idejni natečaj je namenjen absolventkam in absolventom visokih strokovnih šol in fakultet, raziskovalkam in raziskovalcem, izumiteljicam in izumiteljem, šolarkam in šolarjem, maturantkam in maturantom, študentkam in študentom ter zaposlenim osebam, starejšim od 18 let.

Poslovne ideje naj bodo pripravljene v angleškem, nemškem ali slovenskem jeziku.

Dodatne informacije: Dodatne informacije najete tukaj.

Nazaj