Obelisk zmagovalec ITIME+

Obelisk zmagovalec ITIME+

Obelisk zmagovalec ITIME+

19. 04. 2013

Obelisk je s svojim inovativnim pristopom ter s stopnjo razvitosti poslovne ideje prepričal petčlansko strokovno komisijo, da mu podeli denarno nagrado 20.000 EUR in nadaljuje z razvojem produkta v Razvojnem centru za informacijske in komunikacijske tehnologije.

Obelisk je prvi zmagovalec pospeševalnika idej, ITIME+ 2012/13. S svojim inovativnim pristopom ter s stopnjo razvitosti poslovne ideje, je prepričal petčlansko strokovno komisijo, da mu podeli denarno nagrado 20.000 EUR in nadaljuje z razvojem produkta v Razvojnem centru za informacijske in komunikacijske tehnologije.

Izbor zmagovalne ekipe

Strokovna komisija je sedem finalistov ocenjevala glede na predanost in izkušenost podjetniške ekipe, stopnjo razvitosti in inovativnosti rešitve, v luči obsega in potenciala komercializacije rešitve na globalnem trgu.

Pred strokovno komisijo se je predstavilo le še 7 finalistov, od 12 izbranih: ADVERTO MEDIA, Keyboarder, Obelisk, OpenProf, Sportifiq, myAirBubble, Tom88.

Zmagovalna ekipa Obelisk razvija ShopVoice, ki je namenjen upravljavcem spletnih trgovin in ostalih prodajnih spletišč, ki želijo svoje obiskovalce čim učinkoviteje pretvoriti v stranke. Klic z enim klikom niža oviro pri vzpostavitvi komunikacije, zato lahko agent stopi v stik z več strankami kot kdajkoli prej in poskrbi, da te ne odidejo drugam.

Več o ITIME+

Nazaj