Nove trajnostne poslovne strategije

Nove trajnostne poslovne strategije

Nove trajnostne poslovne strategije

03. 03. 2021

Vir in informacije: www.podjetniski-portal.si, 1. 3. 2021

Pozdravljamo novih 13 trajnostnih poslovnih strategij slovenskih malih in srednjih podjetij!

Konec februarja 2021 se je zaključil proces Akademije trajnostne strateške poslovne transformacije pod okriljem SPIRIT Slovenija za podjetja v 3. krogu izbora po javnem razpisu.

Mala in srednje velika podjetja različnih dejavnosti so se podala na pot procesov trajnostne transformacije septembra 2020. Za njimi je več kot 5 mesecev intenzivnega in poglobljenega dela z dodeljenimi strokovnimi mentorji. Rezultat poglobljenih procesov v posameznem podjetju je izdelana nova trajnostna strategija poslovanja za prihodnjih 4 do 5 let ter prenovljeni poslovni modeli.

Delovne ekipe podjetij so postavile trajnostne strateške cilje, določili so ključne strateške projekte, ki se jih bodo podjetja lotevala v času procesov transformacije, v katere so zdaj dokončno vstopila. V vsakem podjetju bodo v nadaljevanju izbrali enega od teh projektov ter pripravili načrt izvedbe, s katerim bodo konkurirali za sofinanciranje v drugem sklopu javnega razpisa.

Veselimo se novih idej, inovativnih podvigov na poti k uspehu ter graditvi boljše vrednost za ljudi, naravo in skupnost.

Nazaj