Nove priložnosti za srečevanja v Banki priložnosti

Nove priložnosti za srečevanja v Banki priložnosti

Nove priložnosti za srečevanja v Banki priložnosti

20. 10. 2009

1. srečanje komitentov Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS) in BTPS zmenki

Banka turističnih priložnosti Slovenije (BTPS) je informacijsko križišče priložnosti slovenskega turizma. Vabimo vas, da se s priložnostmi srečate na dva nova načina:

V soboto, 21.11.09, se bo v Termah Čatež (konferenčna dvorana v hotelu Terme) odvijalo 1. srečanje komitentov Banke turističnih priložnosti Slovenije. O izkušnjah bodo spregovorili avtorji idejnih in energijskih pologov, avtor uresničene in nagrajene turistične novosti, predstavniki podpornih okolij... z namenom, da med zaključnim omizjem skupaj spregovorimo o ustvarjanju priložnosti za vse, ki bi želeli dodati svoj košček sestavljanke v nadaljnjem razvoju slovenskega turizma. Obvezna predprijava do 13.11.2009.

Od danes naprej ste vabljeni tudi na BTPS zmenke. Gre za novo okolje, v katerega avtorji vpišejo spletno povezavo do svojega objavljenega idejnega pologa ter izberejo organizacijo, kateri želijo, da idejni polog posredujemo. Če bodo posamezne ideje organizacijam všeč, se bodo z avtorji dogovorile za odkup idej ali za partnersko sodelovanje pri njihovem uresničevanju. BTPS zmenkom so se v prototipni fazi že pridružile prve turistične organizacije: Sava Turizem - TMC, Mestna občina Koper, Koren Sports, Kompas Novo mesto, Židana marela, Slovenska turistična organizacija... Na BTPS zmenke torej prijazno vabljeni turistični ponudniki in avtorji idej - da skupaj ustvarimo nove priložnosti! Prvi rok je 15.11.2009.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletni strani: http://www.btps.si/.

Nazaj